2777
2789

پتاسفم برا خانواده شور   از الان برا چهارشنبه سوری  برنامه ریزی کردن 

هرچقدر م به شوهرم میگم نریم  

میگه سالی یه باره 

الهی  نمی تونم نفرین کنم 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفرین نکن اونا هنوز باورنکردن خیلیام بیماری روحی دارن کرونا گرفتن الکی میرن جاهایی که بیماری منتقل ...

اینا ب خدا حق الناسه. خونه ی خدا واسه کرونا بسته شده. مردم ما دوهفته نمیتونن نرن خرید. شاید خودشون قوی باشن. ایا بقیه ادم نیستن؟ایا واجبه برن مانتو بخرن؟

پتاسفم برا خانواده شور   از الان برا چهارشنبه سوری  برنامه ریزی کردن  هرچقدر م به شو ...

ب خدا خیلی شرایط بدیه. من دیگه نمیتونم تحمل کنم. خیلی تنهام. تنهایی تو این شهر۲۰ روزه توخونم. هیشکیم نیس پیشم. اونوقت ی عده پامیشن میرن خرید عید.یا میخان چارشنبه سوری بگیرن

بابا نريد خريد

بذاريد اين جنسا ك  قيمت سه برابر كشيدن روش ، بمونه باد كنه رو دستشون

تا قيمت ها بكشه پايين

مانتو ها شدن ٤٠٠  /٣٠٠ نميدونم اين قيمت ها از كجا اب ميخوره

والا همین الان مهمان های همسایه مون رسیدن دارند احوال پرسی می کنند دیگه وقنی شعور نیست ادم چیزی ن ...

مواظب باشین ممکن مریض باشن

اخه چرااومدن ای خدا

خواهرشوهرمم یکشنبه شام دعوت کرده تولد شوهرش به همسرم گفتم نریم قبول نکرد

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
چه نامردن

بله خودشم لباس آخوند پوشیده بودن درحالی که مشخص شد اصلا شغل ازاد دارن کرونا داشتن فهمیدن رفتن اون لباس پوشیدن  رفتن اداراجات وبازاراینا.....😕😔☹😭

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه