paaarrrii مدیر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 55 عنوان ایشالا هرکی کارضروریو واجب نداره و الکی میره بیرون پاش بشکنه ک بشینه تو خونه | مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 38 پست هرچی میگن الکی نرین بیرون فایده نداره. چرا همش فکرمیکنن مرگ واسه همسایس؟فکرنمیکنن ک خودشون مریض میشن؟عزیزاشون مریض میشن؟ب چه زبونی بگن بشینین توخونه. امسال موقع خرید عید نیس. موقع مهمونی نیس 1398/12/23 | 11:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الراز عضویت: 1392/05/20 تعداد پست: 4972 پتاسفم برا خانواده شور از الان برا چهارشنبه سوری برنامه ریزی کردن هرچقدر م به شوهرم میگم نریم میگه سالی یه باره الهی نمی تونم نفرین کنم http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
مامانsami عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 10531 برن بیرون کرونا بگیرن بهتره یا بشینن توخونه؟من هر روز دارم دعا میکنم کسی کرونا نگیره. صلواتم میفرستم ... پا بشکنه میره بیمارستان کرونا هم نداشته باشه میگیره
paaarrrii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 55 نفرین نکن اونا هنوز باورنکردن خیلیام بیماری روحی دارن کرونا گرفتن الکی میرن جاهایی که بیماری منتقل ... اینا ب خدا حق الناسه. خونه ی خدا واسه کرونا بسته شده. مردم ما دوهفته نمیتونن نرن خرید. شاید خودشون قوی باشن. ایا بقیه ادم نیستن؟ایا واجبه برن مانتو بخرن؟
بهارکبانو عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 8807 والاهمین الان مهمان های همسایه مون رسیدندارند احوال پرسی می کننددیگه وقنی شعور نیست ادم چیزی نگه بهتر
27serveh عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 12143 نه ديگهاگه نرن خريد سرطان ميگيرنكرم درونشون وول ميخوره همش
paaarrrii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 55 پتاسفم برا خانواده شور از الان برا چهارشنبه سوری برنامه ریزی کردن هرچقدر م به شو ... ب خدا خیلی شرایط بدیه. من دیگه نمیتونم تحمل کنم. خیلی تنهام. تنهایی تو این شهر۲۰ روزه توخونم. هیشکیم نیس پیشم. اونوقت ی عده پامیشن میرن خرید عید.یا میخان چارشنبه سوری بگیرن
27serveh عضویت: 1396/02/14 تعداد پست: 12143 بابا نريد خريدبذاريد اين جنسا ك قيمت سه برابر كشيدن روش ، بمونه باد كنه رو دستشونتا قيمت ها بكشه پايينمانتو ها شدن ٤٠٠ /٣٠٠ نميدونم اين قيمت ها از كجا اب ميخوره
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10624 والا همین الان مهمان های همسایه مون رسیدن دارند احوال پرسی می کنند دیگه وقنی شعور نیست ادم چیزی ن ... مواظب باشین ممکن مریض باشناخه چرااومدن ای خداخواهرشوهرمم یکشنبه شام دعوت کرده تولد شوهرش به همسرم گفتم نریم قبول نکرد مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
بیوتیفووول عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 725 نفرین نکن اونا هنوز باورنکردن خیلیام بیماری روحی دارن کرونا گرفتن الکی میرن جاهایی که بیماری منتقل ... چه نامردن
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10624 چه نامردن بله خودشم لباس آخوند پوشیده بودن درحالی که مشخص شد اصلا شغل ازاد دارن کرونا داشتن فهمیدن رفتن اون لباس پوشیدن رفتن اداراجات وبازاراینا.....😕😔☹😭 مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه