2777
2789
عنوان

بعضي وقتا مردا چه زبون نفهم ميشن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 75 پست

توقع داشته بگی وااااای مرسی آقایی شیرو گرم کردی عشقم  

وقتی اونجوری گفتی توقع نداشته

بنظرم کشش ندین...یه ناهار خوب بپز و خیلی محترمانه ازش بخاه بیاد باهم ناهارو بزنین به بدن

تو هم حق داری گلم...مردا یه وقتایی بچه میشن

فمینیست هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقع داشته بگی وااااای مرسی آقایی شیرو گرم کردی عشقم      وقتی اونجوری گفتی توقع ...

واي خيليم بچه ميشن گاهي وقتا اخه منو مييوزونه خودش از اينايي هست كه خيلي بايد مراعات كني و وسواس داره حالا اگه من اين كارو ميكردم با اينكه پاي گاز وايساده بود هزاتا چيز به شوخي بهم ميگفت خيلي خستم از همه چي روحم خستس ذهنم خستس حالا دروزم نميذاره خونه بابام بمونم برم روز دوم ميگه ميام دنبالت 

واي خيليم بچه ميشن گاهي وقتا اخه منو مييوزونه خودش از اينايي هست كه خيلي بايد مراعات كني و وسواس دار ...

مردن دیگه عزیزدلم

ولی سعی کن کش پیدا نکنه

قطعا شوهرتم الان پشیمونه و حتما میگه کاش خانم بیاد یه چیزی بگه سر صحبت باز شع

فمینیست هستم
عزیزم شوهرت که خیلی اشتباه کرده... ولی این جملاته کلی (مثل فقط ، هیچ وقت، همیشه و...)خیلی مردارو اذی ...

اتفاقا من از اون زنايي نيستم قدردان زحمت شوهرم نباشم هميشهههه هم ميذارم تو خونه كلي راحت باشه يعني با اين وضع كرونا همش خونست بخدا همش دارم بهش سرويس ميدم چون اصلا حالشم خوب نيست ديگه زياد بهش فشار نميارم  بخدا كم مونده بود فقط دستشويي ببرمش بعد مني كه اينجور زنيم نميذارم تو خونش بهش بد بگذره يه بارم بد خلقي كردم اين بايد همچين رفتاري بكنه

با کفگیر بزن تو سرش

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
بخدا اخه اصلا نه با عصبانيت گفتم نه جور بدي منم از صبح كار كرده بودم خسته بودم خيليم خسته اما واقعا ...

آقایون واقعا شبیه بچه ها عمل میکنن گاها قطعا تو اون لحظه احساس کرده داره کمکت میکنه و توقع شنیدن اینو ازت نداشته و انتظار تشویق و تشکر و داشته که با گفتن این جمله فقط کار باز میکنی کمکشو نادیده گرفتی و بهش به چشم یه خرابکار که فقط باعث زحمتته همیشه نگاه کردی عزیزم زندگیه باید نرم جلو بری تا دلخوری پیش نیاد 

مردن دیگه عزیزدلم ولی سعی کن کش پیدا نکنه قطعا شوهرتم الان پشیمونه و حتما میگه کاش خانم بیاد یه چی ...

اخه خيلي بهم بر خورد كه سره يه چيزه چرت جاشم عوض كرده من قبلا بهش گفته بودم هرررررچيم شد شب ازهم جدا نخوابيم حالا چقدرم گوش كرد😒

تورو قران بیخیال اصن اون بریزه بپاشه اون وظیفش بیرونه شما داخل چی شده حالا گفتی کار باز کردی اونم بهش برخورده کلا سر مسئله ای هم ناراحت بوده عصبی شده شیرو ریخته رفته شماااااا باید کوتاه بیایی سنگ زیر باش خوب میشه.

اخه خيلي بهم بر خورد كه سره يه چيزه چرت جاشم عوض كرده من قبلا بهش گفته بودم هرررررچيم شد شب ازهم جدا ...

اشتبات همین بوده ک بهش گفتی

چون فهمیده رو چی حساسی

بخاد حرصت رو در بیاره جاش رو عوض میکنه

آدما تو عصبانیت قولاشون یادشون میره...یا بدتر لج میکنن گلی

فمینیست هستم
تورو قران بیخیال اصن اون بریزه بپاشه اون وظیفش بیرونه شما داخل چی شده حالا گفتی کار باز کردی اونم به ...

اخه منم خيلي كار كردم تو خونه خسته بودم اونم الان دوهفته ايي ميشه كار نداره كلا خونست بخدا فقط دستشويي نميبرمش همه كاراشو ميكنم من مثل زنايه ديگه انتظار ندارم بره بيرون كار كنه بياد خونه هم كار كنه اصلا دلم نمياد اما الان چون كاري نداره ازش انتظار كمك دارم و اون چيزيم كه گقتم اصلا قصد اينكه دعوا درست كنمو نداشتم فقط با يه لحن خيلي اروم گفتم حتي ميخواستم شوخي كنم اما اون اوجوري كرد

اتفاقا من از اون زنايي نيستم قدردان زحمت شوهرم نباشم هميشهههه هم ميذارم تو خونه كلي راحت باشه يعني ب ...

عزیزم خانومای گلی مثل شما (والبته خودم!!!)باید بیشتر با سیاست های گفتاری آشنا بشن، هزارکار و لطف و زحمت میکشیم بعد تهش اینطوری... ولی اگر یمقدار درست و با سیاست، زبون ریختن بلد باشیم شاید خیلی ازین کارها و زحمت هارو حتی لازم نباشه انجام بدیم و اوضاع هم بروفق مرادتر بگذره... 

مثلا این کلی گویی نکردن یک هنر و یک سیاسته زبانیه که باید تمرین کنیم بطور منفی نداشته باشیم: تو همیشه، هردفعه، هیچ، همه، باز....!

فکر میکنم خیلیش با مطالعه بهتر بشه اگر دوسداشتید آدرس کانالایی که بنظرم برا خودم موثر بوده رو بفرستم برات