2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دروس عمومی فقط و فقط از طریق تست کار کردن راه می افتی.چون نکته خاصی ندارن.مثلا زبان رو وقتی خیلی نمونه سوال کار کنی استاد میشی و همینطور بقیه.

بهترین منبع که باید کامل بخونی واسه تمام دروس خود کتابه.

جای اینکه این همه وقت رفت و آمد به کلاس بذاری خودت بخون،بهتر نتیجه می گیری

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺

بستگی به خودت داره اصلا توی کلاس رفتن افراط نکن هر درسی احساس میکنی که با وجود خوندن زیاد واااااااقعا ضعیفی برو و اگر نمیخونی اول بخونش بعد تصمیم بگیر

تصمیمت هم حس خودت نباشه بر اساس آزمون آزمایشی باشه

درسای تخصصی هم همینطور نگو دوستام همشون با فلانی گرفتن منم بگیرم نه اصلا همچین کاری نکن منم سال اول خیلی اشتباه کردم همه درسا کلاس گرفتم ولی شکست بدی خوردم سال دوم هییییییچ کلاسی به جز پروژه جمع بندی اونم فقط ۲ تا تخصصی ۲تا عمومی گرفتم و پزشکی قبول شدم 😇👩🏻‍⚕️

خدایا مرسی عشقمو آفریدی ❤❤❤
مرسی عزیزم

همه تخصصیا نرو خوشگل 🤬

فقط درسایی که واقعا مشکل داری

موفقیت با کلاس رفتن حاصل نمیشه فقط اون چیزایی که خودت خوندی توی کنکور به دردت میخوره نه اون چیزایی که سرکلاس یاد گرفتی

بستگی به خودت داره اصلا توی کلاس رفتن افراط نکن هر درسی احساس میکنی که با وجود خوندن زیاد واااااااقع ...

خیییییلی قوی بودید توی دروس؟ 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
خوش بحالتون.  روزی چند ساعت درس میخوندید

آخه یکی از دلایل کلاس رفتن من در عمومی ها اینه که پایه ی خوبی ندارم فقط در حد مدرسه خوبم مثلا زبان و ادبیات و دینی من اصلا تست نمی زنم ولی شیمی و زیست رو هم میخونم و هم تست میزنم

آخه یکی از دلایل کلاس رفتن من در عمومی ها اینه که پایه ی خوبی ندارم فقط در حد مدرسه خوبم مثلا زبان و ...

خب نمیشه اظهار نظر قطعی کرد باید بر اساس درصد هایی که توی آزمون میزنی تصمیم گرفت