راستش من خیلی تو سایت های مختلف و کتابهای مختلف دنبال همچین راهنمایی هایی بودم خواستم جمع بندیمو به شما هم ارائه بدم تو این شرایط قرنطینه حداقل یکم تمرین کنیم
اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
یه چیزی که من فهمیدم و وقتی دقت کردم دیدم خانمایی که باکلاس هستن اصلااااا عجله نمیکنن خیلی آروم کاراشونو انجام میدن اصلا یه صبر وحوصله ای تو کاراشون هست
خوب این چیزاییکه من میگم کلاس گذاشتن برا بقیه نیست داریم روی رفتار خوذمون کار میکنیم تا خانمتر و زیب ...
اهان بله..اول تمیز بودن مهمه و بوی بد ندادن مرتب بود کیف و کفش تمییز ...صحبت واضح و صدای ملایم...بی مورد حرف نزدن ...سکوت در مواقع نیاز...سر و گردن توی جمع زیاد نچرخیدن....راه رفتن درست....نشستن درست....