2777
2789
عنوان

خوش شانس ترین شخصی که تو ازدواج دیدید کی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25326 بازدید | 393 پست
پس دلش خیلی پاک بوده که خدا جوابشو داده ❤

هرچند ظاهر و رفتارش اصلا اینو نشون نمیده ولی خدا ب هر چیزی عالمه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من . هم خیلی زشته همم فقیره . جهاز زیاد دادم خونه بزرگ دادم ماشین هم دادم . قسمت بد دیگه تا اومدن نمی دونم چرا چشم و گوش بسته شدم بله گفتم

دوست دانشگاهیم شوهر پولدار و تحصیلکرده براش اومد 

یکی دیگه از دوستام مطلقه بود و تو روستا زندگی می کرد به نخبه ی پولدار و خیلی خوشگل اومد خواستگاریشو ازدواج کردند

سروده جون چه جوری وقتی انقدر زشت بود اینهمه ملتُ تیغ میزده ؟ اخه الان میگن پسرا دنبال قیافه و این چی ...

اخه لعنتی پسرای خوشگل ک طرفش نمیرفتن..دنبال ادمای مسن بود اونام ک ی دختر جوون بود براشون کافیه یا مردا متاهل متاسفانه و پولدار...بخدا ما اینقد ساده بودیم حقنون این زندگی نبود.ولی اون داره تو رفاه زندگی میکنه شوهرش هم روز ب روز براش میمیره.واله اعصاب درست حسابی هم نداشت ولی زبون خیلی داشت..امیدوارم خوشبخت شه

چرا ؟

چون داداشم بسیار مطیع حرفشه اگرم نباشه با هوار هوار کارشو را میندازه ...کل حقوق داداشم دسشه بهترین برند لوازم آرایشارو برا خودش استفاده میکنه حتی اگر دربدترین بحران دوره زندگیشون باشن از خرید لوازم آرایش مارک دست برنمیداره...تا الان چیزی نخاسته ک برآورده نشده باشه

وازهمه مهمتر پدرومادرمن ک مادرم باوجوداینکه خیلی اذیتشون میکنه ازما بیشتر دوسش داره تاحالا بهش نگفتن بالا چشمت ابروعه

ینی کل خواهر وبرادراش وفامیلاش بهش میگن خرشانس اینو خودش گفته ک میگما 😂😂

‌واینو تجربه بمن ثابت کرده هرچی بیشرفتر باشی بردت بیشتره

البته ماها که آبرو وشخصیت برامون مهمه نمیتونیم ولی اوناییکه واقعا بااین روند پیش رفتن وذاتا اینمدلی بودن من ندیدم ناموفق باشن 

مرده چه جوریه که انقدر تعریف شو کردی ؟ میشه از ویژگی هاش بگی کنجکاو شدم 😘

خونه ۳ میلیاردی زده به نام خانومش.ماشین ۲۷۰ میلیونی زده به نامش.کارت حقوق مرده دست خانومش.تو زندگی آزادی کامل داره.مرده بازنشسته هست می مونه خونه کارا رو میکنه خانوما از گردش و تفریح.خرید میاد می بینه همه چی محیا و فراهمه.مرده خیلی دست و دلبازه.اهل خیانت نیست .خوش اخلاقه.سالی چند بار زن و بچشون میبره بهترین مسافرتا.و بهترین و گرونه این خریدار و براشون میکنه.

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷