2777
2789
عنوان

خوش شانس ترین شخصی که تو ازدواج دیدید کی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25326 بازدید | 393 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمه ام!

از زشتی و ناجوری تک بود!

شوهری کرد که دهن همه تا رو زمین کش اومد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
وقتی میگم شانس خوب یعنی یه همچین چیزی 😍

تازه مادر بزرگم ازش میترسه.روز زن که میشه زنگ میزنه به مامانمو خاله هام میگه زنگ بزنید به زن داداشتون تبریک بگید.تو فامیلم که همه براش تا کمر خم نیشن حاج خانوم حاج خانوم میکنن.ولی ذات بدی داره.یبار من بچه بودم.شاید ده یازده ساله.مامان بابامم جدا شده بودن من تابستونا میومدم پیش مامانم.فکرررررر کن یکی با شرایط اون بخواد به یه بچه با شرایط من پز بده که اشکشو در بیاره جلو من به دختر داییم میگفت جلوی تختت یه پاتختی خوشگل میزارم.عروسکاتو میچینم رو بوفت.بعد به من میگفت توام تخت داری؟؟؟منم انقدر دلم سوخت رفتم گریه کردم.هیچ وقت حلالش نمیکنم.

دختر عمه ام! از زشتی و ناجوری تک بود! شوهری کرد که دهن همه تا رو زمین کش اومد

جاری الان من فامیل دورمونه انقدر زشت و چاق و بد فرم بود میگفتیم اینو می میگیره...برادرشوهرم خپش قیافه تر پولدار...ولی اعتمادبه نفسجاریمبیش از حد زیاده اصلا راضی نیست و همیشه فکر میکنه حیف شده🥴

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
جاری الان من فامیل دورمونه انقدر زشت و چاق و بد فرم بود میگفتیم اینو می میگیره...برادرشوهرم خپش قیاف ...

پس اینکه میگن مردا دنبال قیافه ن چیه پس ؟؟؟ 

ولی اعتماد به نفس حرف اول رو میزنه 

مهرو جان واقعا موندم بخدا  مگه نمیگن پسرای امروزی دنبال قیافه ن و این حرفا اخه ؟

بله، الان همه دنبال قیافه ان!

این دختر دلش شکست! یادمه نماز فاطمه زهرا میخوند تا شوهر گیرش بیاد! همه میگفتن کی میاد بگیرتش!!

ازدواجش سنتی بود و با معرفی فامیل. ب هر حال پسر دخترو دید و عقد کردن!

نتیجه اینکه همیشه همه چیز ب قیافه نیست!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
پس اینکه میگن مردا دنبال قیافه ن چیه پس ؟؟؟  ولی اعتماد به نفس حرف اول رو میزنه

اره والا 

اصلا اندامش وحشتناکه ولی انقدر از خودش راضیه من اولش اونجوری زشت میدیدمش الان به نظر منم خوبه!

من اندام وقیافم زبانزد فامیلمونه ولی نصف اعتماد به نفس اون رو ندارم!

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
جاری الان من فامیل دورمونه انقدر زشت و چاق و بد فرم بود میگفتیم اینو می میگیره...برادرشوهرم خپش قیاف ...

همین اعتماد ب نفسش ب اینجا رسوندتش!