2777
2789
عنوان

خوش شانس ترین شخصی که تو ازدواج دیدید کی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25326 بازدید | 393 پست
پات روسرم،خداروشکرکه خوشبختی انشالله یه روزهمین جاتاپیک بزنیم که مشکل هممون حل شده

ممنون گلم...ان شااالله بحق خانوم فاطمه زهرا همه دخترا خوشبخت و عاقبت بخیر بشن 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
دیگه حتما زندگی برادراش خصوصا امیرُ میبینه میخواد حرصشو سر داداش شما خالی کنه 🙄

دقیقاهرچی اون داره اینم میخواد،البته بماند که زن داداشم یه تیکه ماهه قیافش خوب اونم عقده ای میشه دیگه ...ولی خوب بابامم براینکه کم نیاره دوتاباغ ویه مغازه داشت دادداداشم خونه هم که دوطبقه دارن ولی خوب به پای اوناهم نمیرسن،ماهم که آه ،مانگاه،ماکشک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاهرچی اون داره اینم میخواد،البته بماند که زن داداشم یه تیکه ماهه قیافش خوب اونم عقده ای میشه دیگ ...

اره خیلی بده اینجوری 

انشالله همگی مون خوشبخت میشیم 🙏🥰 

فک کنم اطرافیان منم الان میگن عهه یادته اون دختره قد کوتاهه رو کی گرفت همون پسر چشم رنگی خوشگله نوچ نوچ عجب شانسی داشت😂😒

دیگه نمیدونن این دختر قد کوتاه چقد متوسل خدا و زیارت عاشورا و حدیث کسا شد که یکی بیاد بگیره ببرتش فقط خخخخخ ک اومد برد قسمت همه بشهههههه الهی شوهرم پولدار نیس ولی قیافش خوبه از خودم خوشگلتره ولی منم خوشگلم خداروشکر فقط قدم کوتاهه ۱۵۰

ظاهر زندگی دیگران را باطن زندگی خود مقایسه نکنیم 😁

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂

یکی از فامیلای شوهرم.خانومه خیلی خوشبخته.تو فامیل همه میدونند.شوهرش واقعا یه فرشته هستش.زنه ببخشید خیلی گنده دماغه‌.خودشو بچه هاش واقعا زندگی خوبی دارند در کنار این مرد خوب.من توی عمرم مرد به این خوبی ندیدم تا حالا.

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷

دختر دختر عموم..از اون امار دارای شهرشون بود دختره همه مردا رو ی دم تیغ زده بود.از زشتی هم چیزی کم نداشت فقط پول خوبی ب جیب زده بود..اخرسرم با ی مردی ازدواج کرد درسته خوشتیپ و کم سن نیس ولی خرپول مسافرت خارج کشور..کلا خونواده ضعیفی بود از نظر مالی فرهنگی..اولین کسی ک از فامیل ماه عسل دبی رفت عقدش تایلند.بعد عروسیش کلا خوشگل شد پوستش روشن شد..شوهرش اینقد ساکت و عاشقشه ک نگووو..تازه باردارم شده جشن جنسیت براش گرفتن.خلاصه تو خوشی غرق شد

هرگز نمیشه توی یه همچین  تاپیک عمومی جواب سوالت رو پیدا کنی استارتر میدونی چرا ؟؟؟ تعریف هرکس از شانس یه چیزه ،خیلی ها نون قلب پاکشون رو میخورن ، خیلی ها رو خدا با سختی ها امتحان میکنه .. خیلی ها مثل خود من گذشته تلخ و سخت داشتن اما آینده خوبی دارن .. اینو شدیدا بهش اعتقاد دارم اگر توی زندگی بخیل نباشیم ، اگه حسادت نکنیم ، کم کم  حس خوشبختی و خوش شانسی وارد زندگی مون میشه .. این که دختر خاله یا دختر عموی من فقیر بودن اما الان خوشبختن ، یا به قول ما خوش شانسن قطعا چیزی درون خودشون دارن که فقط خدا ازش خبر داره .. ما توی جایگاهی نیستیم که بخوایم خوشبختی آدم هارو طبقه بندی کنیم ، هیچ آدمی کامل نیس ، آرزوهای خوب کنیم برای همه تا بهمون برگرده   

دختر دختر عموم..از اون امار دارای شهرشون بود دختره همه مردا رو ی دم تیغ زده بود.از زشتی هم چیزی کم ن ...

سروده جون چه جوری وقتی انقدر زشت بود اینهمه ملتُ تیغ میزده ؟ اخه الان میگن پسرا دنبال قیافه و این چیزان ؟