آره میشناسین ولی نگم بهتره ، زنش کاملا معمولی از هر نظر ، یعنی خونشون مثل کاخ میمونه انقد لاکچریه کلا پسر خالم عاشق زنشه یعنی فکر میکنه زنش خیلی عاقل و سرتره و ... ، خالم اینا هم رو سرشون گذاشتن
جاریم ..برادرشوهرم پسر خوبیه سطح خانوادشونم از خانواده دختره بالاتره مادر جاریمم با یه مرد متاهل دوست بود و ویسش تو شهر پخش شده بود ولی برادرشوهرم که گرفتش اصلا به روشم نیاورد .خونه زندگیم که واسش درست کرده صدبرابر بهتر از خونه پدریشه
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤