2777
2789
عنوان

خوش شانس ترین شخصی که تو ازدواج دیدید کی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25326 بازدید | 393 پست

عروس داییه مامانم.البته خودشونم تلاش کردن و با پسرخاله ی مامانش که میشه پسرداییه مامانم ازدواج کرد .تک پسر پولدار که یه بابایه حامی داره .و دختره نه قد و قواره داره نه قیافه ی خاصی

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستام ک از خودم س سال کوچیک 

یک شانسی آورد نکبتتت

#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤ 
عزیزم اینکه زشت باشی یا خوشگل مهم نیست این مهمه اگه یه روزی ازدواج کردی زندگیه خوبی داشته باشی تو فا ...

آره دقیقا ما هم اینطوری زیاد داشتیم تو فامیل ک خیلی زیبا بودن ولی الان خیلی شوهرشون آدم مزخرفیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دخترخالم که تا دوم راهنمایی خونده و همسایشون برا داداشش واسطه شد.که داداشش دندونپزشک بود.و الان دنیارو به پاش ریخته و هرچی از خوبیه دکتر بگم کم گفتم عالی و درجه یک.هم اخلاق هم قیافه هم پول هم شعور همه چییییی

خوشبحاااالش  دختره خودش چیکارست ؟ چرا پسرعموت اینو گرفت ؟

بیکاره بایه خانواده......،چی بگم والاپسره خودشاز یه دخترنازو9سال میخواست باباش باخانواده دختره مشکل داشت نرفت خواستگاری بعدهم رفت این خانوموخواستگاری کردبابای دختره همون لحطه اول بله داد،پسرعموم بیچاره نه خواستگاری رفت نه کاغذنویس،محضرم به زوربردنش اماالان زنه سوارشه،چی بگم والاشانسه دیگه

خودمـ √ 

ازدواج با همـسرمـ منو خوش شانس ترین در ازدواج کردهـ 💓

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
توضیح بده لطفا 🤩

والا من اومدم اون چندسال بود عروسی کرده بود فیلم عروسی شو دیدم باورم نمیشد بخدا کلا یه آدم دیگه شده چون دلش خوشه خیلییییی خوشکل شده

همسرش خیلی حرف گوش کنه ،هرچی دلش بخواد آماده و حاضر درخدمتشه ،همسرش خیلی در اختیار خانواده همسرمه ،همسرش آروم وبا ادبه ،واینکه کیف پولش همیشه پر و پیمونه واسه مادر شوهرم کادو های خوب میگیره من ۵سال ازدواج کردم نتونستم یه هدیه خوب و درشان واسه مامانم بگیرم

یه دختر خاله هم دارم فوق لیسانس دختر خوب خانم با شخصیت مهربون پولدار

با یا مردی ازدواج کرده ۲۰سال از خودش بزرگتر آبدارچی یه شرکت ولی میگه کارمند از لحاظ ظاهر هم خیلی خیلی از دختر خالم پایین تره 

بعد دوسال هنوز هنگ این ازدواجم 

این دو تا تو فامیل واسم خیلی جالبن

دختر عمه هام

۲ تا خواهر با دو تا پسر عمو ازدواج کردن که خیلی پولدار بودن و عاشق دخترعمه هام یعنی جونشونو برا زنشون میدادن

خوشی زد زیر دلشون هر دو درخواست طلاق دادن چون گفتن علاقه ای به شوهر هامون نداریم شوهراشون به پاشون افتادن و التماس و به کل فامیل گفتن که منصرفشون کنن ولی نشد که نشد حتی یکیش بچه هم داشت ولی بیخیال بچه ش شد

بعد چند سال باز هردو ازدواج کردن و باز شوهر هاشون پولدار و عاشق اینا و جونشون رو میدن برا خانم هاشون

یعنی هر چی دختر عمه هام بگن میگن چشم و در جا انجام میشه😑

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
بیکاره بایه خانواده......،چی بگم والاپسره خودشاز یه دخترنازو9سال میخواست باباش باخانواده دختره مشکل ...

دختره ی خرررررر شانس 

ولی بازم ذات پسره خوبه که با این مشخصات دختره و شکست عشقیش زیرابی نمیره یا بهش خیانت نمیکنه