2777
2789

خیلی نگرانم....یه دوست ماما دارم ،ازش پرسیدم گفت نه...ضرر نداره،چون سریع تبخیر میشه روی پوست ...

کسی دقیق میدونه ؟؟

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

عزیزم اونو نمدونم اما ایشالله سالمو سرحال بدنیا بیاد

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اون گفته پس حرفشو گوش کن

فدات بشم چشم...

خودمم میگم اگه ضرر داشت حتما تا امروز میگفتن که باردارا استفاده نکنن تو این اوضاع....

منم از دکترم پرسید گفت نه مشکلی نداره..خودشم گذاشته بود داخل مطب که همه استفاده کنن

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
چه نیازی هست واسه پوستت استفاده کنی؟؟

برا ضدعفونی کردن...این روزا خب گاهی لازمه استفاده کنم....با مایع دستشویی قانع نمیشم و فقط الکل راضیم میکنه

فدات بشم چشم... خودمم میگم اگه ضرر داشت حتما تا امروز میگفتن که باردارا استفاده نکنن تو این اوضاع.. ...

مراقب خودت باش سعی کن الکی استرس نگیری

ایشالا ک باسالامتی این دوره رو بگذرونی

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
برا ضدعفونی کردن...این روزا خب گاهی لازمه استفاده کنم....با مایع دستشویی قانع نمیشم و فقط الکل راضیم ...

من بخاطر بوش فقط واسه ضدعفونی کردن سطوح استفاده میکنم

تازه شوهرم میزنه خودم اصلا.

الکل واسه زمانیه که آب و صابون در دسترس نباشه

من بخاطر بوش فقط واسه ضدعفونی کردن سطوح استفاده میکنم تازه شوهرم میزنه خودم اصلا. الکل واسه زمانیه ...

حالا منه بدبخت عاشق بوشم 😭😭😭😭