2777
2789

من که هروقت سوال میپرسیدین یکی دو روز بعدش جواب میدادم الان تعجب نکردین چرا همش تند تند جوابتونو میدم و سرکار نمیرم😁

دو روز پیش سرکار بودم یکی از مامانا که ۸ سانت بود مثل اینکه یهو فول شد جیغ زد منم هول شدم دویدم برم سمتش تو راهرو یهو محکم زمین خوردم همکارا نمیدونستن بیان سروقت من یا اون مامانه🤭

از جام نمیتونستم پاشم اومدن منو با برانکارد بردن اورژانس عکس گرفتن.دکتر گفت مهره های کمرت آسیب دیده ملتهبه باید استراحت مطلق باشی تا چند وقت😔

با آمبولانس منو آوردن خونه شوهرم اینجوری 😳 نگاه میکرد تا یکساعت تو هنگ بود بنده خدا😄

به خاطر همینه الان در خدمت شمام☺

حالا شوهرم هی میگه دست و پا چلفتی هر هر میخنده😑

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماماهستی؟

بله

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
وای عزیزم انشالله بزودی خوب بشی😚

مرسی گلم😍

واای چه بد.. قشنگ استراحت کن 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
دکتری یا ماما 😁😁😁

ماما 😁😁