2777
2789
عنوان

بیاید عکس آشپزخونه کوچولومو ببینید بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 67 پست
اسمتو با اسم اسی مقایسه کردم کابینتاتم با کابینت اون

خخخخ

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
         دیوونه به امضاتم خیلی خندیدم دمت گرررررم🤣🤣🤣🤣🤣💖

😂😂😂😂😂😂😂 دلت شاد باشه همیشه عشقولی 😍

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوشگله    

انشالله دلتون  لبتون خندون و تنتون سلامت باشه  

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
میشه بپرسی ازهمین کابینت شمایه آشپزخونه 3در3مترچقدهزینش میشه؟؟

اره عزیزم

ماله من عمقش خیلی زیاده

کابینت های هوایی عمقش ۳۰ سانته ماله من ۴۵ سانته

ارتفاع هوایی مثلا ۷۰ سانته دیگه زیاد باشه ۹۰ سانته

ماله من ۱ متره

بیاد خونه میپرسم ازش

مبارکت باشه حق داری دوسش داشته باشی دوس داشتنیه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
شوهرم کارش کابینته خودش زده واسه همین تا سقف کابینته وگرنه کمه خیلی نیست واقعا

عه جدا کار شوهرته؟ میشه لطف کنی بپرسی این مدل کابینتها متری چنده ؟ ممنون

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اره عزیزم ماله من عمقش خیلی زیاده کابینت های هوایی عمقش ۳۰ سانته ماله من ۴۵ سانته ارتفاع هوایی مث ...

ممنون میشم خبرم کنی هم اسم کابینو بپرسی ما خونه ساختیم کابینتشومیحایم بزنیم

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
خیلی قسنگ و شیکه عکس پذیرایی و خوابتم بذار لطفا فک کنم انام خیلی قشنگن🤩 این مدل کابینت رو خیلی دوس ...

متاسفم تمیز نکردم بسابم بعدش 😂😂😂😂

الان کلا نظرتون راجب سلیقم عوض میشه بس که ماشالله تمیزو مرتبه بقیه جاهای خونم

عه شوهر منم علاوه بر مکانیکی کابینت سازم هست آشپزخونه های درب و داغون همه فک و فامیل رو سر وسامون دا ...

انشالله انشالله

چرا کوچیک

انشالله به زودی یه بزرگشو میخرید به امید خدا

نه خونه خودمه بعد از کلی خونه دل خوردن خریدیم ۶۰ متره خونمون

مبارکتون باشه؛ دلتون شاد باشه همیشه؛ خیلی قشنگه  

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚