2777
2789
عنوان

بیاید عکس آشپزخونه کوچولومو ببینید بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 67 پست
چون که اسمت دلتنگی ۱۹۹۳ هست اگه بهارک ۱۹۹۲ بودی بهتر بود

چراااا

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خونه خودمه بعد از کلی خونه دل خوردن خریدیم ۶۰ متره خونمون

خیلی خوبه که عزیزم تو این موقعیت مبارکت باشه ان شاءالله 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
شوهرم کارش کابینته خودش زده واسه همین تا سقف کابینته وگرنه کمه خیلی نیست واقعا

میشه بپرسی ازهمین کابینت شمایه آشپزخونه 3در3مترچقدهزینش میشه؟؟

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
چطوری دلت میاد توی آشپزخونه به این گوگولی مگولی آشپزی کنی😍😁😁 این آشپزخونه رو از بس خوشگله باید نا ...

😂😂😂  اون وقتا که کثیفش میکنم باید ببینیش

الان بسیار سابیدمش و تمیزه

فقط سطل زباله رو کابینتیم سبزه این وسط پارازیته

خحخخخخ اول اینکه انشاالله بزودی به ارزوت برسی❤😍 بعدم عاشق کلمه ی کابیناتاشا شدم 😁😁😁 لاناتی چاقاد ...

دیوونه

به امضاتم خیلی خندیدم دمت گرررررم🤣🤣🤣🤣🤣💖

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  

عه شوهر منم علاوه بر مکانیکی کابینت سازم هست آشپزخونه های درب و داغون همه فک و فامیل رو سر وسامون دادیم ولی هنوز قسمت نشده خودمون خونه بخریم ک بخواییم کابینتش کنیم 😥 منم همش رویا پردازی میکنم ک یروز خونه میخریم هرچند کوچیک اما اونجوری ک دلم میخواد کابینت میزنیم براش 😍😍😍😍😍

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤