2777
2789

همه مردم نشستن میگن امار بیشتر مرده ها زیادتره الان بحث هزار.یا دو هزارنفر نیس اصلا بگو ده تا چرا فقط حرررررف میزنن چرا مراکزخرید شلوغه سفر براچی تو این اوضاع اون لباسو اجیل بخوره تو سرت فردا عزیزات میمیرن به چه درد میخوره خانما چی میتونه مردمو خونه نگه داره واقعا وقتی دیدم از دیروز تا حالا این همه ادم مردن ارحرص دارم میترکم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا سرشون نیاد نمیفهمن البته دور از جان

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

نمیشه بین جمله ها یه نقطه ای... ویرگولی... چیزی بذارین مغز ما رگ به رگ نشه موقع خوندن😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

حق منی ک از۲اسفندتوخونم رومیخورن دیگ، عین خیالشون نیس خودشون بگیرن بدرک حقشونه ولی اخه بدبختیش اینه تواین قضیبه تروخشک باهم میسوزن اخرش ماروهم اسیرمیکنن نادونا

وخدایی که بشدت کافیست