2777
2789

خانوما لطفا در مورد اینکه چجوری آکنه های پوستتون رو از بین بردید توضیح بدید 

و اگه محصولی رو استفاده کردید که دونه های سرسیاه رو هم از بین میبره لطفا بهم معرفیش کنید ممنون از همگی شما♥

👊😑

من برا دونه های سر سیاه اول بخور اکالیپتوس و ابلیمو میدم بعدش  شمع میندازم از بین میره خیلی خوبه 

اکنه ی پوستی هم ندارم فقط ماسک های گیاهی میذارم 

مثل سدر و ماست و زردچوبه و شیر و این چیزا 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای جوش ژل ضد جوش دوکری استفاده میکنم عالیه 

شوینده مناسب پوست چرب هم فیس واش کرکنیل دوکری عالیه 

ماسک ذغال فاربن هم گاهی میذارم پوستمو روشن تر میکنه 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد..... 
چجوری شمع میزاری؟ اکالیپتوس رو میشه از عطاری تهیه کرد؟ 

شمع رو از لوازم ارایشی فروشها تهیه میکنم ، مثلا دوتا قرص شمع برا کل صورت من کافیه، اول توی ظرف ابش میکنم (ظرفی ک دیگه نخوامش و فقط واسه شمع استفاده میشه) بعدش با چوب بستنی میکشم رو جهت موها بعد و خشک شد برخلاف رشد موهام میکشم بالا 

برگ اکالیپتوس هم عطاری ها دارن بهش برگ بو هم میگن

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️