2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135903 بازدید | 453 پست

مهم نیست . یادت نره. ولی اهمیت نده و بهش فکر نکن و دنبالش نرو. فقط بگذر از کنارش.  فکر میاد و میره. تو خودت چی رو دنبال کنی مهمه.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من درمورد فرار نگفتم دوست شدن دختر و پسر گفتم الانم همه ی دوستیا بدون اطلاع خانوادس نه فقط سنندج . ی ...

نمی فهمم وقتی دقیقا داری حرف من و میزنی چرا دیگه ریپلای میکنی منم گفتم بدون اطلاع خانواده دوس میشن چون بیشتر کوردا مخالف دوستی دختر و پسرن بعد از آشنای با اطلاع خانواده نامزد میکنن 

ریپلای نکن دیگه منو آخرشم ک حرف خودمو تکرار کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادما اول از همه باید خودشونو دوست داشته باشن با اینکه اون پسر هیچ تلاشی واست نکرد و بهت گفته در حدم نیستی چجور هنوز بهش فکر میکنی؟به این فکر کن که کی الان باهاته الان به کی تکیه کردی عزیزم خیانت فقط تماس دو بدن باهم نیست همین ک تو فکرت یکی دیگست اینم خیانته 💗عزیزم داری زندگیتو واسه خاطر کسی خراب میکنی که ارزشی واست نذاشت 

شوهر من مشکلی نداره اخلاقشم خوبه ادم آرومیه وضع مالیمونم خوبه محبت هم میکنه

دیگه چه مرگته پس؟

داداشت زده داداشسو کشته تو هم داری بهش خیانت میکنی😐کلاً تو و داداشت گند زدین به زندگی اینا😐😐😐😐

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤

بارداری بخاطر هورموناته 

صبر کن نی نی بیاد اصلا وقت نمیکنی به اون مردک فکر کنی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
تا حالا نشنیدم تو کوردا همچین بی آبرویی  باشه هر کسم فرار کرده بدجوری تاوان پس داده ن فقط کورد ...

بی آبرویی نیست 

وقتی مانعی سر راه دو تا پیوند قرار بگیره اون دو همه چیزو زیر پاشون میذارن 

خواهرای خودمو به عنوان مثال بر میدارم 

الانم بهترین زندگی رو دارن

اون زمانی که داری میگی اووو زمان عصر حجر بود

اونی هم که فرار میکنه با پسر مورد علاقه اش خوب کرده

اگه بخاطره حرفای چند تا امسال تو که بی آبرویی فرض میکنن دریا کثیف نمیشه که

هرچند هم اشتباه باشه بی آبرویی نیست 

ریپ هم نزن 

جوابتو نمیدم 

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

عزیزم برای شروع اینکه شما بتونید اون آقا رو فراموش کنید باید هرچیزی که باعث میشه یادش کنی رو بذاری کنار مثل عکس و .... این باعث میشه آرامش و حال روحی خودت بهتر بشه اینطوری فقط خودت رو اذیت میکنی ضمن اینکه به نظرم اون آقا اصلا لیاقت عشق شما رو نداشته و نداره

این رسم واسه خیلی قدیما بوده و چندتاشرط داره اینکه مثلا خانواده مقتول بجای دیه و قصاص دخترمیخان چون ...

شبیه رمان هستش تاپیک

با احترام فراوان اصن باور نکردم

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤
شبیه رمان هستش تاپیک با احترام فراوان اصن باور نکردم

موافقم😑

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

چون همون روز جدایی این اتفاقات افتاده و تو فرصت نداشتی که فراموشش کنی و اینکه به نظرم خودتم نخواستی که فراموش کنی و گرنه عکسا و پیجشو پاک میکردی و میچسبیدی به زندگیت. در کل چون مجبور شدی تن به این ازدواج بدی خیلی شوهرت برات جذابیت نداره و اونجور که باید خوبیاشو نمیبینی. ولی به این فکرکن که اگه این اتفاقات پیش نمیومد و توام عاشق اون پسر نبودی اگه شوهرت میومد خواستگاری به خاطر خوبیاش قبول میکردی یانه؟ اگه آره که خداروشکر کن همسر خوبی داری پس توام براش بهترین باش که شوهرت پیش خودش بگه در برابر داداشش یه زن خوب گیرش اومده.اون پسر خودش بهت گفته که نمیخوادت و اگه باز رابطه رو به اجبار ادامه میدادی الان به جای این تاپیک، تاپیک خیانت زده بودی و بیشتر قلبت میسوخت

امضای خوبیام زیر تموم بی معرفتیاتون
بی آبرویی نیست  وقتی مانعی سر راه دو تا پیوند قرار بگیره اون دو همه چیزو زیر پاشون میذارن  ...

اگه این رسم و دارید رسم عجیبیه، معمولا وقتی فرار میکنن حسابی خدمتشون می رسن

خواهر که داشته باشی شبهای دلگیر نداری