2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135899 بازدید | 453 پست

الانم مگع هست از این رسمای خون بستی ما تو فامیلامون زمانهای پیش داشتیم بجای خون دختر میدادن بازم تو شانس اوردی شوهرت ادم خوبیه.... درضمن این افکار خائنانه رو از خودت دور کن همه ما خانوماایی ک اینجا میبینی ماجرای عشق و عاشقب داشتن و نصفدبیشترشون ب عشقشون نرسیدن اصلا اگه همه ادما ب عشقاشون میرسیدن دیگه فک نمیکنم عشق مفهومی میداشت عشق سوختن داره و ساختن....باید فکرتو مشغول کار.دیگع ای کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قدم اول پاک کردن شمارش از تو گوشیت و بلاک کردنش تو تل و اینستا و وات و غیره ...بدون معطلی شمارش و پاک کن و بلاک

قدم دوم سعی نکن که فراموشش کنی چون هر چی بیشتر تلاش کنی کمتر موفق میشی

قدم سوم خودتو مشغول کن با کارهایی که دوست داشتی و هیجوقت وقتش نشد که بشه...هر چی بیشتر سرت شلوغ باشه کمتر میری تو فکر و خیال

کتابهای مفید بخون و بهش عمل کن مثل اثر مرکب

ی کتاب دیگه ای هم هست که تو تلکست شبکه دو کلاکت کتاب  یه بخش هایی رو میذاره در مورد یورش افکار پوچ که نمیتونیم جلوش بگیریم اون کتاب دانلود کن و بخون و عمل کن

برای خودت برنامه ریزی کن

برای فرزندت هم برنامه بچین و باهاش کار کن

بیشتر به خودت بها بده و رو عزت نفست کار کن تو کمبود عزت نفس داری که قابل حله مدام به خودت جلوی آینه هر روز صبح تکرار کن خودتو دوس داری ارزشتت خیلی بالاست

به چیزهایی که داری تمرکز کن و لذت ببر

بعد کرونا برو باشگاه یا یک کلاس هنری که دوست داری

خلاصه بگم زندگی کن شاد باش خودتو دوست داشته باش(وقتی خودتو دوست داشته باشی به آدمایی اجازه میدی تو ذهن و قلب و زندگیت وارد بشن که لایق تو باشن و بهت احترام قایل باشن)

خواهی جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

من با اینا غریبم؛با مجسمه ی آدما،با آدمای مجسمه...
کوردستان هنوز خیلی رسمهای خودمون داریم که هیچ کس، منظورم قانون نمیتونن دخالت کنن، مثلا یکی رو میکشن ...

اون وقت از نظر شما رسم درستیه؟؟؟؟

معمولا زنهارو سر قضیه ناموسی می کشن.نه مردا رو

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
من هنوزم یادم نمیره هنوزم نگا میکنم عکساشو چند سال گذشته اما من نگاش میکنم حالم بده فراموشش نکرد ...

خدارو شکر درکنار سختیات بعصی جاهام شانس اوردی.مادرت رفت اما نامادریت خوب بود اگا بد بود مشیبت میشد.یا با شوهرت که ازدواج کردی بعد باهم سازگارشدین واز ام خوشتون اومد 

حکایت ما شد اونی که یه سنگ میندازه تو چاه، صدتا ادم نمی‌تونن درش بیارن

دوستان کرد زبانی که میگن رسم خون بس تو قوم کورد زیاده، یا میگن  تو کردستان اگه پسری، دختری رو ‌فراری بده باعث افتخار خانواده دختر هست!!

خداییش اینا رو از کجا اوردین؟

اولا رسم خون بس خیلی وقته متروکه شده، و فقط مختص کرد ها نبوده و تو اقوام دیگه هم هست

دوما، فرار کردن دختر با پسر نامحرم هرجای دیگه هم که باشه بی ابرویی هست نه مایه افتخار

کاش به جای نسبت دادن چیزی که اصلا تو کرد ها نیست، رسم و ‌رسوم قشنگ مناطق کرد نشین، مهمان نوازی، مراسمات پرشور نوروز، مراسمات پیرشالیار، موسیقی اصیل و رقص کردی،  عروسی، زبان و گویش شیرین و ... معرفی میکردین

کاربری مشترک دو دخترخاله😊 
متاسفانه پسره فوت کرد ما پول دیه شم نداشتیم در ازای خون بست من با پسر اون خونواده اردواج کردم همون ...

عزیزم ببخشید این حرفو میزنم،اما چرا باید هنوز تو فکر اون پسر بیشعور باشی که حرمت تو رو شکسته و تو رو کوچیک کرده،بهت گفته در حد من نیستی  و بهتر از تو میخوام،تو رو مثل آشغال از ماشین انداخته بیرون 

اصلا همچین پسر مضخرفی عاشق شدن نداره،بده با دوست دخترش

اگه دوستت داشت هیچوقت اینکارو باهات نمیکرد

آرامش محض فقط بغلت   
بی آبرویی نیست  وقتی مانعی سر راه دو تا پیوند قرار بگیره اون دو همه چیزو زیر پاشون میذارن  ...

چون واقعا بی آبرویی و جوابی نداری بدی من خجالت کشیدم گفتی کوردا این رسم و دارن در صورتی ک اینجوری نیس.دل پدر مادر بشکنه واسه عشق دو نفر ک بنظرم نباید حتی اسمشو عشق گذاشت سرنوشت اونای هم ک فرار کردن و دیدیم همون شوهر بعدها کلی طئنه بهش میزنه البته شاید شما رسمتونه و جز افتخاراتتونه اما برای ما اینجوری نیس 

حکایت ما شد اونی که یه سنگ میندازه تو چاه، صدتا ادم نمی‌تونن درش بیارن دوستان کرد زبانی که میگن ...

دقیقا، کاری ب خون بس ندارم چون شنیدم قبلا اینجوری بوده الان و دیگه نمیدونم اما فرار دختر و پسر اصلا قابل قبول نیس به عنوان ی کورد خجالت کشیدم