2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135903 بازدید | 453 پست

ذات خیلی زنها و دخترها اینه . عاشق اونی میشن یا میمونن که تحقیر شون کنه . واقعا بارداری و به جای عشق مادر فرزندی دنبال عشق یک پسر سر به هوایی که هنوز دوست دختر بازی میکنه ..... متاسفم چقدر بی لیاقتی برای مادر شدن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هيچ سرزنشي به تو وارد نيست دلوين جان...ما همه زن هستيم با غليان احساسات گاهي بيشتر گاهي كمتر گاهي ديرتر گاهي زودتر گاهي بجا و حتي براي معقول ترينمان گاهي نابجا...خيلي وقتا براي ما خانمها هم عشق از طرف مقابل بوده كه ما علاقه اي به اون شخص نداشته و فراموشش كرديم...ببين براحتي فراموشش مي كنيم..حالا بنظرت منطقيه كه اون شخص زندگيش رو وقف فكر به ما و حسرت خوردن كنه   و اينم بگم فقط گذر زمان و اينكه تو غيرت داشته باشي و زندگي دلخواهت رو بسازي باعث حال خوب تو ميشه...

خدایا بابت همه چی شکرت...زندگیم سخته ولی میگذره...   

حتما دادشت دیده 

بعدشم آغا نه آقا

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    
فکر کردم اسی جواب داد اما در هر صورت سمت ما که سنندجیم دختر حتی با پسر حرف بزنه بدجوری تنبیه می شه چ ...

توی سنندج با حرف زدن دختر و پسر تنبیه میشن!!!! خود سنندجین یا اطرافش؟ از دوستان ما سنندج هستن توی دانشگاهم اکثرا دوست میشن بعد ازدواج. 

[QUOTE=128224307]توی سنندج با حرف زدن دختر و پسر تنبیه میشن!!!! خود سنندجین یا اطرافش؟ از دوستان ما سنندج هستن توی دا ...[/QUOTE

همون سنندج لابد خانواده ها نمیدونن من خودمم با شوهرم دوس بودم اما یواشکی کسی خبر نداشت

این چه آزادیه آخه...اسم حماقتو میزارن آزادی؟ یعنی چی خانواده دختر افتخار میکنن.. اگه پسره خوب بود و ...

😂😂😂

واقعاً همینو بگو.... 

اصلاً وقتی قراره تهش فرار کنن و بهم برسن، مخالفت خانواده چه معنی داره؟! 

خوششون میاد دخترشون با یه نامحرم از خونه فرار کنه؟! 

خب از اول هر کی اومد خواستگاری دخترو بهش بدن بره دیگه! 

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 
[QUOTE=128224307]توی سنندج با حرف زدن دختر و پسر تنبیه میشن!!!! خود سنندجین یا اطرافش؟ از دوستان ما ...

به نظرم شمام سنندجو خیلی سنتی و عهد قدیم تصور میکنین الان خیلی عوض شده دوتایی  کافی شاپ رفتنا تولد گرفتنا و... 

دیگم انقدر حساس نیستن مگه اینکه خیلی تفکر تعصبی داشته باشن 

به نظرم شمام سنندجو خیلی سنتی و عهد قدیم تصور میکنین الان خیلی عوض شده دوتایی  کافی شاپ رفتنا ت ...

تصور نمیکنم چون خودم سنندجم عزیزم همچین چیزی اگه هم باشه بدون اطلاع خانوادس اما فرار ب هیچ وجه باب لطفا شما از این و رسوم کوردا خبر ندارید نظر ندین

شوهر من مشکلی نداره اخلاقشم خوبه ادم آرومیه وضع مالیمونم خوبه محبت هم میکنه

خوب پس چرا اومده توروگرفته🤔

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
تصور نمیکنم چون خودم سنندجم عزیزم همچین چیزی اگه هم باشه بدون اطلاع خانوادس اما فرار ب هیچ وجه باب ل ...

من درمورد فرار نگفتم دوست شدن دختر و پسر گفتم الانم همه ی دوستیا بدون اطلاع خانوادس نه فقط سنندج . یه مدت دوستن اگه پسندیدن با خانواده در میون میزارن یجوری در مورد سنندج صحبت میکنین انگار یه نقطه ی دورافتاده بدون هیچ پیشرفتیه به هر حال منم آشناهام اونجان و از اونا شنیدم 

این رسم واسه خیلی قدیما بوده و چندتاشرط داره

اینکه مثلا خانواده مقتول بجای دیه و قصاص دخترمیخان چون

اولا ممکنه بعنوان زن دوم میخوانش

دوما ممکنه پسرشون معتادباشه

سوما ممکنه بیکار وبیفرهنگ و لات و بیسواد

یعنی اونا بعنوان مجازات و عذاب دادن دختراز قاتل میگیرن ک انگاری کسی بهشون دخترنمیداده و اینا بعنوان سواستفاده میان دخترخاتواده قاتل و میگیرن

جای تعحبه اصلا استارترمیگه همه چی شوهرم خوبه پس اخه دختر قحط بوده ک بیان بگذرن از قصاص و دیه فقط بخاطر اینکه دختراینارو بگیرن

والا دیوانن پس😐

هرلحظه چشمشون ب این بیفته عذابشون تازه میشه ک

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
رسم عروس بجای خون....این رسوم در برخی از مناطق کشور رواج داره در عوض خونواده مقتول قاتلو میبخشن ازش ...

افرین مثلا همین یکی از دلایل خون بس بوده

دختر۱۴ساله رو واسه مرد۴۰ساله گرفتن

ک خانواده قاتل عذاب بکشه