2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135903 بازدید | 453 پست
من هنوزم یادم نمیره هنوزم نگا میکنم عکساشو چند سال گذشته اما من نگاش میکنم حالم بده فراموشش نکرد ...

اشتباه بزرگت همینه .اون خودش تو رو پس زد .تو الان یه فرد متاهل متعهد و عاشقی ..به نظرت اگه اون مجبور میشد بساد تو رو جای خون بس بگیره میگرفت نه و حتی اگه میگرفت سرکوفتت میزد .بچسب به زندگیت ..خدا خواسته تو اون لحظه اون اتفاق بیفته و تو یه جور خوب زندگی کنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واثعا اون منو یادش نیس من نمیددنم چرا نمیفهمم اینارو

عزیزم تومریضی شوهرخوب وضع زندگی خوب بچه چی ازخدامیخوای سلامتی دیگه چی میخوای برو خوتو درمان کن باورکن جدی میگم مشکل روحی داری یه پسرانقدارزش داره اون الان دارعشق وحال میکنه توداری خودتوبچه تو شوهرتوفدامیکنی باورکن همه مشکل دارن ولی بعضیها دیگه دنبال کرم توباغچن زندگیتوبکن بابچه ت خوش باش دنیادوروزه مازنامتاسفانه احساسی هستیم همچیوبه خودمون زهر کردیم

خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم
کاملا مخالفم . تو در رفاه کاملم باشی بدون کمبودی بازممکنه دلت هوایی شه

هوایی زود گذره.اسی ول کن نیس میگه نمیتونم بهش فکر نکنم نمیتونه غلبه کنه بر حسش

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
محض اطلاع بعضی ها توی بعضی شهرهای ما دختر و پسری که خیلی عاشق هم باشن، شب پسره دختر رو میدزده و فرار ...

این چه آزادیه آخه...اسم حماقتو میزارن آزادی؟ یعنی چی خانواده دختر افتخار میکنن.. اگه پسره خوب بود و میخواستن دومادشون بشه چرا از اول دخترشونو بهش ندادن، من قصد توهین ندارم خدایی نکرده ولی خودتون قضاوت کنین این آزادیه یا.....

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
چقد کردا زسمای جالبی دارن

من کلی دوست کرد دارم از کرمانشاه، بوکان،دیوان دره،سقز، هیچ وقت همچین چیزایی رو نگفتن 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
من هنوزم یادم نمیره هنوزم نگا میکنم عکساشو چند سال گذشته اما من نگاش میکنم حالم بده فراموشش نکرد ...

اگر الان باهاش دوباره ارتباط داشته باشبگی متوجه میشی که اصلا مناسب نیست و اگر باهاش زندگی میکروی زندگیتو جهنم میکرد 

اینو تجربه میگه ذهنتو درگیر اون ادم که ولت کرده نکن اون اگر دوست داشت که ولت نمیکرد نمیرفت 

شوهرت خیلی هم اقاست که تو این شرایط ازدواج کردین عاشق هم شدین حیف نیست زندگیتو از دست بدی

تقصیر خودته که یادته

واسه چی عکساشو نگاه میکنی؟؟؟

پاک کن عکساشو تو اینستا و اینا هم پیگیر نباش

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
یادم نمیره همش یادمه همش نگا میکنم عکساشو

طبق تجربم میگم بعد از به دنیا اومدن بچت همه چیشو فراموش میکنی بعداز سه سال هیچ اثری از عشقش نمیمونه فقط لطفا کنکاش نکن وپیجشو نگا نکن نباید یادآوری کنی چیزیو