2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135903 بازدید | 453 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان انشالله ک دلت اروم بشه و فکرت راحت.منم همسرم فوت شده و رسم بود ک زن برادر شوهرم بشم ولی گفتم ن و قبول نکردم.تو خیلی کار بزرگی کردی ک خودتو فدای داداشت کردی.انشاالله ک بهترین ها واست رقم بخورن

متاسفانه پسره فوت کرد ما پول دیه شم نداشتیم در ازای خون بست من با پسر اون خونواده اردواج کردم همون ...

ما رو که میخواستن الان وضعمون اینه. طرف خودش نخواستت، حسرت چی رو میخوری؟ بهش میرسیدی هم یکی بود مثل همینی که الان شوهرته شاید حتی بدتر. صدای دهل از دور خوش است.بچسب به زندگیت و با این فکرا حال خودتو و اون بچه‌ی توو دلتوو خراب نکن.

متاسفانه پسره فوت کرد ما پول دیه شم نداشتیم در ازای خون بست من با پسر اون خونواده اردواج کردم همون ...

عزیز دلم چرا از خودت بدت میاد لیاقت دل پاکتو نداشته ولش کن الکی خودتو عذاب نده من میفهممت😢🌹😘

کجا خونشونو میریزن منم فرار کردم ۵سال پیش

مگه بچه کجایید شماها من کورد سنندجم سمت ما از این کارا کنن خونشون حلاله موردا به با غیرت بودن معروفن، بعدش مگه نگفتی خون بس شدی پس چطور فرار کردی؟

فک میکنم استارتر ویژگی های خوبی ذاشته واز طرفی مقتول یه کم عقب افتاده ذهنی بوده خانواده شوهره اسی دی ...

اخه منطقی نیست.اون پسر که مرده بوده.شوهر اسی هم اینطور که میگه آدم موجه و نرمالیه چرا باید بیان با خانواده قاتل وصلت کنه؟؟؟ گفتم قبلا هم مگه اینکه شوهر استارتر یه مشکلی داشته که کسی بهش زن نمیداده.

من هر چهار تا خواهرم فراری رفتن خون هیچیکیم نریخت حالا رسم رسوم شما اینه تو نمیتونی همه رو شامل کنی

تا حالا نشنیدم تو کوردا همچین بی آبرویی  باشه هر کسم فرار کرده بدجوری تاوان پس داده ن فقط کورد تو هر قشر دیگه ای همچین حرکتی و بی آبروی می دونن کسای ک به فکر آبروی خانواده نباشن کلا نباشن بهتره

خون بست یعنی چی اولین باره میشنوم

رسم عروس بجای خون....این رسوم در برخی از مناطق کشور رواج داره در عوض خونواده مقتول قاتلو میبخشن ازش میگذرن در گذشته زیاد بوده ولی امروزم کم و بیش اتفاق میافته...من همکلاسیم وقتی ۱۴ سالش بود طبق همین رسم مجبور شد با پسر مقتول که حدود ۴۰ سالش بود ازدواج کنه 

ببین برادرت باعث مرگ برادرشوهرت شده اما بازم شوهرت باهات خوبه ..میتونست همش عذابت بده اذیتت کنه سر این مسئله ، خداروشکر میگی خوب هستین با هم . اونوقت به اون اقایی که بهت گفته در حدم نیستی فکر میکنی ؟؟؟ همین حرفش باعث نفرتت نشده ینی ؟   شخصیت نداری مگه ؟؟ ولش کن اون حتی لیاقت فکر کردن نداره عزیزم

اصلا اینجوری نیست نسبتی به کورد نداره من تو عشایر لر و تو بعضی روستاهای کرمان و بوشهر و مشهدم شنیدم ...

عزیزم بوشهر همچنین چیزی هرگز نبوده....ب هر بوشهری بگی از تعجب زمین گاز میگیره....بوشهر کلا رسم خاصی نداره معمولا همه چیز قانونی هست....از زمان عهد عتیق...

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...