2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135903 بازدید | 453 پست
کوردستان هنوز خیلی رسمهای خودمون داریم که هیچ کس، منظورم قانون نمیتونن دخالت کنن، مثلا یکی رو میکشن ...

اصلا وا نیه بوچه گرکته قوم کورد له ناو مردم ایرانه خراو نشان بن.خواهشا کمیک فکر بکه له بان نوشته کان.چون تواو مردم ایران ایخوینن.الان له نوشته ی تو من قشنگ حسم کرد مردم کورد و کردستان گشتیان دو له گیانمان قاتلن

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقت تلخه  اخه این چرت پرتا چیه مگ قحطی دختره ک خاهر قاتل بگیرن

حقیقته جانم

قدیما بوده ،الانم بعضی قومیتها این رسمو دارن 

الان که ان شاءالله رفتارها بهتر شده 

قدیما اکثرا دختر خونبس مثل کنیز میشده ....بدون عروسی و حق و حقوقی ،خواهر یا از نزدیکای قاتل  زنه داداش یا نزدیکای مقتول میشده و به نوعی خونبهای مقتول میشده و خانواده ی مقتول بسته به انصافشون با دختر رفتار میکردن

عمه بزرگ پدر منم عروس خونبس شده بود ،بعضی وقتها مادر بزرگم از رفتار خانواده شوهرش با  اون بیچاره تعریف که میکرد ...آدم یقین پیدا میکرد که حتما باید معاد و قیامتی باشه ...

الان که همه شون مردن رفتن ،خدا همه شونو بیامرزه

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

قانونا یا قصاصه یا زندان نه مبادله کالا ب کالا😃

تو رو خدا اگر در باره ی چیزی نمیدونید نظر ندین کتاب نمیخونید.حداقل یه سرچ تو نت بکنید.

چرا اینقدر بد حرف میزنید.این رسما از زمانهای خیلی قدیم بوده.الان خیلی کم رنگ شده ولی هنوز تو بعضی از جاها هست.

فلسفه و نتیجه هم که ابعاد این کار داره میتونید کامل تو نت بخونید

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من تاحالا ندیدم این اتفاقو ب چشم ولی خوندن بعضی رمانها..اخبار وحوادث..بعضی سرگذشتها..بالابردن اطلاعا ...

آفرین به شما👌👌👌 قرار نیست هرکس چیزی رو ندیده یا نشنیده بگه وجود نداره یا مسخره کنه

استخدام غیر حضوری در مشاغل اینترنتی

برای کارهای زیر استخدام انجام می شود

تایپیست و بازار یاب غیر حضوری

ادمین تلگرام

فروشنده اینترنتی با حقوق ثابت

تبلیغ کننده با گوشی

مترجم

کارتن بسته بندی

جهت همکاری در تلگرام پیام بدهیدzaynab7878

زمینه کاری: اینترنت

تعجب نکن فک میکنم فقط مختص کرداست چون واسه منم خیبی عجیب وباورنکردنی بود که یک زن بره تو خانواده مقت ...

اصلا اینجوری نیست نسبتی به کورد نداره من تو عشایر لر و تو بعضی روستاهای کرمان و بوشهر و مشهدم شنیدم که بوده

قدیما تو طایفه های ایران بوده اما کم کم فراموش شده و بعضیا برای خاتمه به خون و خونریزی این رسمو اجرا میکنن

اصلا وا نیه بوچه گرکته قوم کورد له ناو مردم ایرانه خراو نشان بن.خواهشا کمیک فکر بکه له بان نوشته کان ...

دقیقا
کاری به استارتر و ماجرای ایشون ندارم، اما یه سری دوستان کرد(کورد) یه جوری  با افتخار میگن ما رسم خون بس داریم، انگار خیلی رسم قشنگیه یا فقط مختص کورد هاست، در حالی که تو اقوام دیگه هم این رسم بوده

یا میگن تو کردستان اگه پسری ، دختری رو فراری بده، برای خانواده  دختر مایه افتخار و عزته!!! چون دخترخانوم زیبا بوده و خواستگار زیاد داشته!! 

کاربری مشترک دو دخترخاله😊 
دقیقا کاری به استارتر و ماجرای ایشون ندارم، اما یه سری دوستان کرد(کورد) یه جوری  با افتخار میگن ...

والا من کوردم ولی ابدا ندیدم و نشنیدم اگه پسری دختری رو دزدکی ببره بهش افتخارکنن برعکس آبروی خودشو خانواده ش میره..مثل بقیه جاها

بعد این دخترا باید ویژگی خاصی داشته باشن  یاباید ازدواج کنن بایه پسر مریض یامثلا معتاد

❤❤❤❤عزیزم اینو در جواب شما و کسایی که براشون سوال هست میگم.

خون بست دلیلش اینه که دوتا خونواده باهم وصلت میکنن بخاطر اینکه دخترو پسری که ازدواج میکنن دوتا خونواده رو باهم فامیل میکنه و اینجوری هم از قصاص گدشت کردن و هم اینکه از لج و لجبازی و دعواهای احتمالی بعدی جلو گیری میکردن.

بیشتر هم این رسم زمانی اجرا شده که خونواده ی قاتل دختر خوب و برازنده ای داشتن که اگر در حالت عادی خاستگاریش میرفتن به احتمال خیلی زیاد قبول نمیکردن.اما با شرط گذشتن از خون قاتل راحت میتونستن دخترو به دست بیارن.قدیما نطر دخترو نمیپرسیدن اما الان اگر دختر راصی نباشه انجام نمیدن

محض اطلاع بعضی ها توی بعضی شهرهای ما دختر و پسری که خیلی عاشق هم باشن، شب پسره دختر رو میدزده و فرار ...

یا خدا...😯😯 فقط امیدوارم نگی که این کار مضخرف تو کوردا هست