2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135903 بازدید | 453 پست

عزیزم متاسفم از اتفاق پیش اومده ولی خوشحال شدم‌گفتی بینتون عشق هست .سعی کن گدشته رو فراموش کنی همسر خوب برای همسرت و مادر خوبی برای تو راهیت باشی .مطئمن هستم برای فراموش کردن عشق قبلی که البته عشق اسمش نیست چون اون اقا پسر شما رو از زندگیش پرت کرده بود بیرون تلاشی نکردی تلاش ینی با تمام وجود فراموش کنی عکساشووووو نه که بری چک کنی بعد بگی سعی کردم فراموش کنم نشد لطفا با دست خودت زندگیتو خراب نکن اون اقا پسر شما رو نخواسته و نمیخواد چشمات و باز کن لطفا 

میدونم روزای خوبم میرسه    
والا من کوردم ولی ابدا ندیدم و نشنیدم اگه پسری دختری رو دزدکی ببره بهش افتخارکنن برعکس آبروی خودشو خ ...

آره بخدا منم شاخ در اوردم از حرفاش...والا منو هفت جد و ابادم هیچوقت با این کارا افتخاری نکردیم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم نمیره همش یادمه همش نگا میکنم عکساشو

ببین عزیزم اگ الان باهاش ازدواج کرده بودی ولی زندگی خوبی نداشتی بازم دوسشداشتی؟فراموش کن اگر شوهرت بفهمه زندگی و عشق الانت دچار مشکل میشه گوربابای اون ی نفر دیگرو میخاسته ببخشیدا ولی حماقته کارت از زندگی الانت لذت ببر 

دقیقا کاری به استارتر و ماجرای ایشون ندارم، اما یه سری دوستان کرد(کورد) یه جوری  با افتخار میگن ...

👌👌👌👌

از اون حرفای چرت بوده چه ربطی به زیبایی داره.این فقط بی غیرتی اون خونواده دخترو میرسونه که بخاد افتخار کنه.و ببخشید هرزگی اون دختررو

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

[QUOTE=128155174]اخه من یادم نمیره هرچی فک میکنم یادم نمیره هرچی تلاش میکنم فایده نداره[/Q

شمافقط خودت نمیخای که فراموشش کنی وگرنه شمارشو وهرچیزی که اونو توذهنت پررنگ کنه مینداختی دور چه لزومی داره الان شما بری وعکساشو نگاکنی...

😐همنیجوری ک خانواده قاتل و مقتولو اینجا اشتباه گرفتی درساتم میخونی?!

من فرق بین قاتل و مقتول میدونم.منظورم این بود که این  خانومم رفته عروس خانواده ای شده که از نظر اونها برادرش قاتل پسرشون هست.

اخه من یادم نمیره فراموشش نکردم

منم همسن تو بودم عاشق یکی شدم، عاشق ها! برلش شعر میگفتم! 

توهین هایی که اون پسر به توکرد بهم نکرد! اصلاً نگفت در حدم نیستی، با اونکه در حدش نبودم! فقط احساس کردم منو نمیخواد و تحویلم نگرفت! ازش متنفر شدم و گزاشتمش کنار!

چطور میتونی کسیو که غرورت رو له کرده، بهت توهین کرده و گفته در حد من نیستی، دوست داشته باشی؟! 

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 
سلام  میشه یکنفر دیگه اینکار رو انجام بده ؟ مثلا یکی از عوض شوهرش بخونه تا عشق سابقش از یادش ...

سلام میشه 

سه بار بخون فوت کن ب ماست، بعد بده ماستو بخوره، ان شاالله اثر کنه، نیتت این باشه که نفر قبلی ( و فکر غلط ب نامحرمو) فراموش کنه شوهرت

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
من خودم.حقوق خوندم.چطور رفتی عروس قاتل پسرشون شدی.بعدم خون بست معنا نداره.داداشت باید به خاطر قتل غی ...

نمیدونم چرا با گرفتن یه لیسانس حالا هر رشته ای فکر میکنید دیگه همه چیو میدونید و همه جوانب مسائل رو میتونید در نظر بگیرید! 

عزیزم اولاً که عروس قاتل پسر نشده! مگه اونا خودشون پسرشونو کشتن! با برادر مقتول ازدواج کرده! 

دوماً خون بس اصلاً مسئله حقوقی نیست! 

حکم دیه و زندان و.... هم نداره!

خون بس در واقع ازدواجیه که بخاطر رفع شدن کینه و کدورت حاصل از یه قتل بین فامیل و طایفه ها به وجود میاد.... 

دیدی که استارتر گفت فامیل دورمون بودن! خواستن پیوند فامیلی بخاطر اون قتل غیر عمد از بین نره، و با این ازدواج محکم بشه... 

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 
واااااا بهت توهین ک ده بهت گفته در حدم نیستی...بشین سر زندگیت...این اقاییکه قبلا دوسش داشتی وله...ب ...

آفرین

واقعاً 

منم تعجب میکنم از بعضی زنها.... 

دور از جون استارتر

انگار خانمی و محترم بودن بهشون نیومده، دوست دارن بازیچه مردای هوسباز باشن!

اصلا وا نیه بوچه گرکته قوم کورد له ناو مردم ایرانه خراو نشان بن.خواهشا کمیک فکر بکه له بان نوشته کان ...

بوچه، نوسیگم بازه له شارگل وانه، امیش بویان شان و شوکت نه خراوی