2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135902 بازدید | 453 پست

لاوین گیان، ویلی کا ایسه له ام موقعیت خوت، اگر مال شوکت، یا شوکت چتک شک بون پیت، ایتر زندگیت تال اویت خوا نخاسه، له بیری بوه رو، خوت ازانیت چه شرگلک ها به شونیو، اخر بو که وا اکیت خوت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ب پیر ب پیغمبر من یادم نمیره تلاش کردم نشده

چرا ازش بت ساختی تو ذهنت.چی داره مگه که نمیتونی فراموشش کنی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

عزیزم کار راحتی نیست و کار یک روز دو روز نیست ممکنه چندسال طول بکشه تا یادت بره امااااا تو خودت نمیخوای اونو از ذهنت بیرون کنی چون اینستاش و عکساشو داری هرروز میبینی منم بودم یادم نمیرفت

اینستا نرو پیجشو پاک کن عکساشو نبین تمام بدیاشو بیار توی ذهنت و به جای اینکه قیافه و نگاهش یادت بیاد سریع بدیاشو به خودت یادآوری کن 

خواستی درخواست دوستیمو قبول کن تا بهت یه چیز بگم

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
😔ای بابا من کلی تلاش کردم نشده

کلی تلاش کردی مثلا چیکار کردی....😒اینکه هی بری عکساشو ببینی...اینم شد کارو.تلاش......اول باید عکساشو پاک کنی....

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
اخه من یادم نمیره هرچی فک میکنم یادم نمیره هرچی تلاش میکنم فایده نداره

حتی اگ این شوهرت نبود

اون پسر یه اشغال واقعی بود حتی اگ پیشش یودی دوست نداشت اخر انقدررر بازیت میداد ک خودت در میرفتی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
دقت نکرده بودم استارتر اسمش پسوند کورد داره. الان دیدم. برام جالب بود بدونم کجای ایران هنوز سنت خون ...

کوردستان هنوز خیلی رسمهای خودمون داریم که هیچ کس، منظورم قانون نمیتونن دخالت کنن، مثلا یکی رو میکشن و اگه اثبات بشه ناموسی بوده هیچ کسی قاتلش لو نمیده، هیچ وقت هم معلوم نمیشه اینقدر همه لاپوشونی میکنن و خیلی قانونای دیگه، لاوین دختر خیلی با لیاقتی بوده اونقدر که بجای خون پاره تنشون با کمال میل وجود لاوین بعنوان عروس رو توی جمعشون خواستن

من هنوزم یادم نمیره هنوزم نگا میکنم عکساشو چند سال گذشته اما من نگاش میکنم حالم بده فراموشش نکرد ...

خانواده شوهرت باهات خوبن؟؟

چن سال پیش این اتفاق افتاد؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
اسی ی زر اضاافی زده نصف شب ملت اسکول کنه

واقعا این چیزا ک ما توی رمانها میخونیم..خیلی تو کشورمون اتفاق میفته

چون ب چشم ما نااشناست وقانونی نیس دلیل بردروغ نیس

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم