2777
2789

چیزی ک الان من درگیرشم😭منم خیلی میترسم خییلیییییی زیاد 

پن شیشتان دندون خراب دارم

وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی ک الان من درگیرشم😭منم خیلی میترسم خییلیییییی زیاد پن شیشتان دندون خراب دارم

من کلی کار داره دندونام نرفتم دیگه این دارع درد میگیره دیگه باید برم ولی میترسم اونجا از حال برم غش کنم از ترس

من کلی کار داره دندونام نرفتم دیگه این دارع درد میگیره دیگه باید برم ولی میترسم اونجا از حال برم غش ...

وای چقد منی

بخدامنم یبار دندون کشیدم جونم بالا اومد  تازه ساکشن نذاشته برام علاوه بر درد خفه داشتم میشدم 

وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨

ترس نداره

برو 

به این فکر کن اگه نری اوضاعش بدتر میشه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

برو میبینی که اونقدرم ترسناک نبود خیلی حیفه ادم به خاطر ترس نره یا به تعویق بندازه،دندونتو نجات بده ...

رفتم یه بار انقدر ترسیدم گریه میکردم فکم دست خودم نبود تکون میخورد دکتر میترسید تشنجی چیزی کنم هی میگف اروم باشه