2777
2789
حالا ادم زور بزنه خیلی لذت داره؟! منکه حالم از زایمان طبیعی بهم میخورد. واقعا حال بهم زن بود از نظرم ...

بالخره هرکسی یه آیتمی براش مهمه

من روحیه برام خیلی مهم بود....شما هم گویا تمیزی و شیک بودن زایمان

من ک الحمدلله راضی هستم ب شدت

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
هیچ‌کس از بدیای سزارین نمیگه چون فقط کادر درمان عوارضشو میبینن و واقعا وحشتناکه

اصلا و ابدا. اتفاقا عوارض زایمان طبیعی رو کتمان میکنن برای اینکه ریتش رو ببرن بالا. البته تو ایران اینجوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا و ابدا. اتفاقا عوارض زایمان طبیعی رو کتمان میکنن برای اینکه ریتش رو ببرن بالا. البته تو ایران ا ...

نه عزیزم  شما برو پیش متخصص زنان تا جایی که بتونه برات بدمیگه برااین که خودش زایمان سزارین بگیره 

اما بتون نمیگن اون بی هوشیه چه اثراتی روی بچتون یا حتی خودتون میزارع

خوندم  چطورری تونستی؟ حالا اخه دکترا میگن بچه نیاید بیشتر از 42هفته تو شکم بمونه خعلی خطرنناکه ...

عزیزم اواخر حاملگی هردوروز سونوی بیوفیزیکال برای مادر نوشته میشه ک اگه اون مشکوک نباشه میشه بارداری رو ادامه داد

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
چراحال بهم زن؟

من تو شهر خودمون واااقعن از این واژه استفاده میکنم اززززبس که پرسنل بی فکر و بی سوادی داره اکثرا. اصنم محیطش بهداشتی نیس بخداااا. ینی من مامانم بخاطر یه مشکلی بستری شد تو اون بخش 

زن دوتا پارا داده بالا ازدرد داره خفه میشه یه پرده کشیدن که قشنگ همه میبیننش بعد هی زنه رو دعوا میکنن که کم دادو بیداد کن همه درددارن  اینقد ک پرستاراشون اکثرا بیشعور و بی درکن 

ینی یکی از مادرا سرزایمانش یه نبرد گریه میکرد بعد ک دنیا اومد بچش به یه پرستار گفت شنیدی میگن خواسته زن موقع زایمان براورده میشه؟ من فقط ازخدا خواستم تو شرایط بدترازمن توروقراربده بایکی بدتراز خودت

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
حتما باید زور بزنی تا نقش داشته باشی؟اگه مادر توی سزارین نقش نداره پس کی نقش داره؟جک نگید

بله 

برید مطالعه کنید متوجه میشید ک زن در طبیعی نقش فعال و در سزارین نقش منفعل دارد

همه چیز به بدن برمیگرده چه طبیعی چه سزارین. مطمئنا طبیعی بهتر هست اما آسونتر نیست . خیلیا با بدن لاغر زود فارغ میشن خیلیا هم جسه بزرگی دارن اما بچه دیر دنیا میاد . من خودم خیلی از طبیعی میترسیدم با اینکه میدونستم بهتره اما هم آب دور جنین کم بود و هم اینکه سرش بالا بود

سزارین شدم و خدا رو شکر میکنم که همه چیز خوب بود سختی داشت اما واسه من ارزش داشت 

طبیعی واقعا درد داره😥

بله

یه درد سختتت ولی لطیف 

بله هییییییییییچ نقشی نداره وقتی رفتم اتاق عمل رنگم عین گچ شده بود!دور از جون همه مون حس حیوونی رو ...

نمیدونم واقعن اخه تجربه ای ندارم. ولی صددرصد بااین جمله ک میگی نقشی نداره مخالفم. درسته اون لحظه دنیا اومدن زجر نمیکشی ولی بعدش دردداری دیگه اینا همه ایثاره ازخودگذشتگیه...

بله  برید مطالعه کنید متوجه میشید ک زن در طبیعی نقش فعال و در سزارین نقش منفعل دارد

نقش منفعل داره ینی لازم نیس زور بزنه ولی دلیل نمیشه نقش،نداشته باشه توی دنیا اومدنش.نه مال تحمل بارداری درد سزارین و بخیه و کمر درد و اینا واسه چیه پس؟برای دنیا اومدن همون بچه ای که که از نظر شما نقشی توش نداره.آفرین ب شما کع مطالعه میکنی مطالعه خوبه اما درک مطلب مهم تره.رو درک مطلب کار کن.اینکه میخای ارزش کار خودتو پایین بیاری به خودت مربوطه ولی تعمیمش نده

من  سه هفته پیش طبیعی زایمان کردم با۴ساعت درد،سختیش قبل و موقع رایمانه بعده زایمانه،من توبیمارس ...

عزیزم خدا کوچولوت رو حفظ کنه خودتم سلامت باشی