2777
2789
من  سه هفته پیش طبیعی زایمان کردم با۴ساعت درد،سختیش قبل و موقع رایمانه بعده زایمانه،من توبیمارس ...

قدم نی نی خوشگل تون مبااااارک باشه ان شاالله😍

عزیزم وزن نی نی چقد بود؟ و خودت چقد وزن اضافه کرده بودی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقش منفعل داره ینی لازم نیس زور بزنه ولی دلیل نمیشه نقش،نداشته باشه توی دنیا اومدنش.نه مال تحمل بارد ...

عزیزجان شما اشتباه برداشت کردی. نقش مادری رو نمیگم چ بارداری و چ سختی های بعد زایمان...ک طبیعی هم سختی های خودشو داره

من پروسه ی زایمان رو میگم ک مادر نقشی در تولد بچه ش نداره... تو زایمان طبیعی چون مادر در تمام مراحل زایمان نقش فعال داره و همه رو میبینه خطر افسردگیش کمتر از مادراییه ک سزارین شدن چون نقشی در تولد نداشتن... عزیزخدایی نکرده  اصلا منظورم این نیست ک کسایی ک سزارین میکنن نقشی در متولدشدن بچه هاشون ندارن بلکه فقط پروسه ی زایمان رو عرض کردم❤

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
نمیدونم واقعن اخه تجربه ای ندارم. ولی صددرصد بااین جمله ک میگی نقشی نداره مخالفم. درسته اون لحظه دنی ...

قطعا اگه گزینه ای بود ک از سزارین راحت تر بود اونو انتخاب میکردید.. پس نگید ایثار و از خودگذشتگی! چون چیزیه ک خودتون انتخاب کردید.

باتوجه ب سزارین و زایمان طبیعی ای ک داشتم میگم طبیعی طبیعی طبیعی والسلام!

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
اگه جایی که زایمان‌میکنید امکاناتشودارن و‌موادش رو حتما این کارو بکنین  شما الان کمر درد نداری ...

فعلا نه چند روز اول داشتم بعد خيلي كم شد و الانم تقريبا ندارم من چون يهويي شد قبلش تحقيق نكرده بودم واي فكر ميكردم بيهوشيزعوارضش خيلي بيشتره 

فعلا نه چند روز اول داشتم بعد خيلي كم شد و الانم تقريبا ندارم من چون يهويي شد قبلش تحقيق نكرده بودم ...

برای خودتون بی هوشی خیلی بهتره اما برای رسیدگی به بچه بی حسی  الان چون مواد بی هوشی خیلی درست گیرنمیاد سخت تر شده 

قدم نی نی خوشگل تون مبااااارک باشه ان شاالله😍 عزیزم وزن نی نی چقد بود؟ و خودت چقد وزن اضافه کرده ب ...

ممنون عزیزم،بچم ۳۷۰۰‌بود،خودم بیست اضافه کرده بودم الانم همون بیست رو کم کردم

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
بالخره هرکسی یه آیتمی براش مهمه من روحیه برام خیلی مهم بود....شما هم گویا تمیزی و شیک بودن زایمان ...

نه منم روحیه برام مهم بود😅منتها روحیه من توسزارین خیلی بیشتر حفظ شد. من سرم میرفت حاضر نبودم طبیعی زایمان کنم

سرشار از لذتتتتت؟؟؟ چ لذتی آخه من دوتاشورفتم سزارین هیچ لذتی نداره هیچ بلکه آدم توش فقط میمیره و ه ...

شما احتمالا یا سزارین اورژانسی بودید و یا دکترتون دکتر خوبی نبوده. من هم با ایشون موافقم. واقعا در سزارین اصلا و ابدا درد نکشیدم. فقط درد انژیوکت بود و لحظه تزریق اون بیحسی نخاعی، تمام. یعنی حتی دو دقیقه هم درد نکشیدم. خوب چه کاریه ادم به خودش عذاب بده!