الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر کن داری داستان زندگی افرادی رو میخونی اجدادت تو اون زمان زندگی می کردن ببین چکار می کردن در چه زمانه ای زندگی می کردن و با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کردن ، من تاریخ رو دوست دارم خیلی قشنگه😍😍🩷
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
داستانی و بعد هر درس خلاصه نویسی کنهیچ وقت حفظ نکن فرض کن ی داستانه کیبود و چیشد چه کرد
👌🤌❤️👏
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
من خودم رو جای شخصیت ها میذاشتم نمایشی حفظ میکردم از یادم نمیرفت دیگه😅😅
عالی 😂👏❤️
بردای درس های حفظی مثل تاریخ یه مبحث یا یک صفحه رو بخون و همونو شروع کن به درس دادن مثلا صندلی رو دانش آموز فرض کن و براش توضیح بده شاید احمقانه بنظر بیاد ولی مشاورم این روش رو سال قبل پیشنهاد داد یا مثلا خلاصه نویسی و نکته برداری کن