2777
2789

سلام میخواستم شیرینی نخودچی بپزم ، تو گوگل دو دستور متفاوت دیدم؛ یکی گفته بود ارد نخودچی رد تفت میدیم کره اب شده میزنیم ، یکی گفته بود ب ارد خام روغن جامد میزنیم و اصلا کره نمیزنیم ، یجا گفته بود بدون فر، یجاگفته بود تو فر 


چطور بپزم؟؟؟

ممنون🌷🌷

من شوهرم قناده میگه ما تفت نمیدیم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

من یبار درست کردم فوق العاده شد عین بیرونی ها.

ولی تفت ندادم اصلا.

همون آرد خام بود که بهش روغن زدم

 شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید روغن مایع یا جامد؟


جامد عزیزم.

ولی ورز دادنش خیلی مهمه یه خمیر به دست میاد که حسابی باید ورز بدی و استراحت بدی بهش

 شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
[QUOTE=128087793]من هزار دفعه درست كردم و بسيار هم عالي بود ميخواي دستورشو؟![QU ممنون میشم بگی

 اوه عزيزم

من كامل نخوندم تاپيكو

ايني ك من ميگم با فره 

تنور  هم نداري؟ نبايد صرفا فر باشه

خدا هست و خدا هست و خدا هست  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز