2777
2789
عنوان

استرس دارم بخاطر مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 129 پست
درسته اما خب حقم ضایع میشه ک برا حاری بزرگی سنگ تموم بزارن برا من بخاد کم باشه اینجور نمیشه ک ...

بخوای اینجوری پیش بری تو زندگیتم موفق نمیشی

از هیشکی بجز شوهرت انتظاری نداشته باش 

بخوای ب این فکر کنی چرا کادو نیاورد واسه جاریم خرید واسه من نخرید روح و روان خودتو داغون کردی فقط

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
چی بگم والا مادرشوهر و پدرشوهر منم برا من ۳ تا النگو خریدن و دوتا حلقه یکی پیش حلقه یکی هم برا عقدم ...

خوشبحالت یدفه دادنت راحت شدی من سر هرعدی اوردن کلی باس رنج بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوای اینجوری پیش بری تو زندگیتم موفق نمیشی از هیشکی بجز شوهرت انتظاری نداشته باش  بخوای ب ای ...

خب تبیعض هس من بدم میاد بین پسراش تفاوت میزاره من شوهرم کارت بانکیش دست منه دیگ چ توقعی؟

حرفات درسته اما میدونی چیه چطور خانواده دختر حتما باید جهاز بدن!اگر این جزء رسموشون نباشه حلِ شرعا ...

موقع خواستگاری و نامزدی باید راجب همه اینها گفته بشه

وقتی من میدونم طرف وضع مالی آنچنانی نداره یا انتظار جهاز عالی داره میتونم بگم نه 

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
خب وقتی مامانش اینا پولدارن ینی من نخام ازشون.؟وقتی مطمنم پول دارن خب حقم نیس؟؟؟؟اونم براعروس بزرگه ...

شما نگاه کن ب جیب شوهرت 

نگاه نکن ب جیب خونواده ش 

قراره با شوهرت زندگی کنی نه اونا...

حرفات درسته اما میدونی چیه چطور خانواده دختر حتما باید جهاز بدن!اگر این جزء رسموشون نباشه حلِ شرعا ...

دقیقا ما باس جهاز کامل بدیم یروز خونه اون عروسش بودیم من برااولین بار میرفتم مادرشوهرم منو برد توکل اتاقا نشونم داد گف اینم جهار جاریت ینی چی؟؟؟ینی حق نداری کمترازاین بیاری

خب تبیعض هس من بدم میاد بین پسراش تفاوت میزاره من شوهرم کارت بانکیش دست منه دیگ چ توقعی؟

شما میتونی اخلاقشونو عوض کنی؟؟؟ هیچوقت نمیتونی

بخوای ب شوهرت گله کنی و هی حرص بخوری فقط و فقط آرامش و اعصاب خودت و شوهرتو ریختی ب هم

نمیدونم والا چی بگم بهرحال منم جلوخانوادم ابرودارم چی بگم 

انتخابیه که خودت کردی 

مهم اینه با شوهرت خوب باشی 

بذار تبعیض قائل بشن کادو نیارن مهم نباشه واست 

مهم شوهرته که میدونی دوست داره و هیچی واست کم نمیذاره

خب توی مجلس خواستگاری وقتی پسر و دختر باهم حرف میزنن پسره از شغل و وضعیت مالیش میگه...مونده ب دختر ک ...

خیلی ها نمیگن دقیق ...

من موافق نیستم ک بگم خانواده پسر حتما موظفن ولی اینکه الان شده عین هزار سال پیش طرف ی دختر باید شوهر بده کلی جهاز بده کلی هم سیسمونی بده خانواده شوهرم فقط نق نق و کاری هم نکنن زور داره..

من خودم دختر داشته باشم یاد گرفتم خیلی سخت بگیرم..

سرم اومده ک میگم کلی جهاز بردم مادرشوهرم تیکه انداخت و ی قرون پشت پسرشون نبودن اولم ک اومدن من چون خودم ارثیه داشتم گفتم شرط اینه خونه داشته باشه هم سطح باشیم.اونام گفتن ما ۳تا داریم یکیش برا این پسرمونه قول دادن زدن زیرش🙄در حد یه غریبه هم کادوی ازدواج ندادن..

الانم کلی خانواده ام سیسمونی خریدن همش میگن ما یه دست لباس برا بچه میاریم😐وضع مالیشونم عالیه سر عقد مادرم ۵تا النگو داد گفتن عه مادرش کم داده😲خب اگر طرف کمکی نمیکنه دخالت نکنه و اینم یاد گرفتم اگر خانواده پسر خرج نکنن خانواده دخترم نکنن..عقدم خانواده من گرفتن نوبت عروسی ک گرفت پیچوندن ب بازی...

تو این چندسالم یکسره خونه ام آویزونن هفته هفته میان میگن خونه پسرمونه منم با روی باز پذیرایی میکنم مشکلی با اومدنشون ندارم مشکلم زرنگ بازیشونه ..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
وقتی خود مامانش ازقبل گفته برااون جاری بردم برااینم میبرم من ازحق خودم دفاع نکنم؟؟؟

الان قیمت طلا با اون موقع فرق می‌کنه

من هفت سال پیش ازدواج کردم همهی مادر شوهرم گرفت،رالان برادر شوهرم میخوات زن بگیره مادر شوهرم بهش گفته مثل قبل نیست بتونم همه چی بگیرم، طلای سبک فقط