2777
2789
عنوان

از خودتون عصبانی هستید؟

217 بازدید | 20 پست

من همش تو خیالاتم

همش ارزو 

ولی هیچ وقت تلاش نکردم برا خودم

مثلا دلم میخواد خیلی منظم و با مسئولیت باشم

یا دلم میخواد سحر خیز باشم

دوسدارم درسخون باشم

ولی هیییچ.........

شما چطورررر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حالم خیلی خرابه

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴
بچه ها حالم بده شکم درد داشتم دیشب هایپ خوردم معذم صدا میداد رفتم بالا دستشویی ندیدم اون پسره همکارم ...

ببخشید ناراحت نشو خیلی خندم گرفت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂کاریش نمیشه کرد بی توجه باش یادش میره 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕

راضی راضیم

ازخودم منظم تر ودقیق ترتو زندگیم ندیدم

خودخواهی نباشه،واسه لحظه لحظه زندگیم برنامه دارم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره خیلی میرم تو فکر افسرده شدم  یمدته ورزشمو ول کردم ولی صب دوباره شروع کردم  خیلیم لوس ...

منم زود ناراحت میشدم ولی از همین نینی سایت شروع کردم که از کامنتا ناراحت نشم 😂

تاثیر داشتاا