بابا کار ندارم درار بنداز تو ماشین جدا جدا اگه زیادن من دار آویز کن البته استرشم میتونی اتو کنی خودت با اتو و سه راهی پرده پهن کنی کف خونه و اتو کنی بعد آویز کاری ندارم اصلا حیف پول که بدی بیرون هفتصد تومن چه خبره به من بگن ۵۰تومن زورم میاد بخدا
تو رفتی پدر بی خبربی خبر ، شدم دربدر. ای پدر ای پدر
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
انداخت تو ماشین لباسشویی قشنگ شست اولش ناز میکرد خراب میشه و فلان بعدش فهمید ۶۰۰ به نتیجه رسید بندازه لباسشویی😂😂😂😂
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است