جوابتون رو به هیچ وجه نپسندیدم..منظورم این بود که ایشون قدرت بدنی بالاتری دارت وراحت تر میتونن پرده رو براتون در بیارن ودوباره نصب کنن..
یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم... ممنونم ازتون💓
لباس شوییت چند کیلویی هست؟ سربش رو دراوردی؟ بعد اینکه با تاید شستی؟ یا مایع لباس
لباسشوییم ۷کیلو همرو باهم ننداختم پرده سالن و استرشوچون بزرگ بود یه بار انداختم پرده های اتاق کوچیک بود دوتاشو باهم انداختم کلا دوبار ماشین روشن کردم باهمین پودر لباسشویی شستم مایع ام خوبه میتونی مایع ام بزنی مشکلی نیس
تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز
زنها هم میتونن راحت نصب کنن و باز کنن قدرت بدنی هم نمیخواد فقط چهارپایه میخواد
باش
یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم... ممنونم ازتون💓