2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه مرررررد کمک بخواه

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

شوهرم باز کرد ، ماشین لباسشویی شست 

شوهرمم نصب کرد

فقط زیر پرده احتیاج به اتو داشت زحمت اونو خودم کشیدم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

والا من که چند ساله یه اقایی میاد. باز میکنه میبره میشوره اتو. میکنه
دوباره میاد. نصب میکنه
پارسال بابت این کار ۷۰۰ تومن ازم گرفت
ولی خب ارزش داره پرده هام بد مدل نمیشن و. انگار تازه خریدم و. نصب کردم

من خودم باز میکنم حریرو میندازم ماشین با پودر صابون فیروز میشورم با دمای 30 درجه 

بعد میدم اتوشویی اتو کنه

زیریشو اما با تاید میشورم همونجوری خیس آویزون میکنم چروکش باز شه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه