2777
2789
عنوان

همسايه جديد و صداهاي ناجور 😐😬

1002 بازدید | 34 پست

همسايه طبقه بالا جديد اومده يه زن و شوهر جوان هستن تو روز صدا شون در نمياد اصلاااااا ولي از ساعت ١١ شب تا ١ وايييييييييييييييي ديونه ام كردن نميدونم برم دم خونشون يا نه هر جور صدايي كه فكر كني در ميارن اتاق خوابشون بالا سر اتاق خواب دخترمه آهنگ ميزارن انگار ديسكو تخت خواب و يجور تكون ميدن انگار سقف داره ميريزه رو سركون زنه كه نگمممممم يه جيغ جيغ هايي ميكشههههههه كه هفتا كوچه صداش ميره انگار تو خونه ما برنامه دارن بيشعوراااااا دخترم ترسيده چند شبه اه انقدر آدم بي حيا ميشه ، چيكار كنم بنظرتون ؟؟؟؟؟🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی در این حد😂😂😂

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔

ببخشید خندم گرفت 😂😂

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑