2777
2789
عنوان

همسايه جديد و صداهاي ناجور 😐😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه موضوعی رو من بگم عجیب!

خدا شاهده شده معضل!

هر دو سه هفته یکبار ، بین ساعتای ۱۱ تا ۱ اینای شب یهویی صدای عربده ی یه مرد از ساختمون های روبرویی میاد ، یا نمیدونم ،شاید واسه آپارتمان خودمونه..

خدا شاهده

مثلا دارم این پهلو اون پهلو میشم و مبارزه میکنم خوابم ببره که یهو میشنوم یه صدای مردونه میگه آاااااااااااااااااااییییییییی!!!!

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

هم خنده م می گیره

هم چندشم میشه

هم مبهوت می مونم!

ینی چی شده؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

بگو اگه میشه مکانتونو عوض نکنین .برا بچم بد آموزی داره😂

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
بخدا انگار تو خونه ما هستن با همون شدت

امروز کلا تاپیکای عجیب و خنده دار میبینم ببخش خندیدم.....بهتره اسم خودت نباشه یه نامه بنویس بگو شبا صداتون همسایه هارو اذیت می‌کنه لطف مراعات کنین....عجب پر کارن هرشب اونم با اون شدت😂😂😂😂

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔
امروز کلا تاپیکای عجیب و خنده دار میبینم ببخش خندیدم.....بهتره اسم خودت نباشه یه نامه بنویس بگو شبا ...

نکنه همسایه ماان اسی اینا ماام همینیم اما خدایی مراعات میکنیم تا حدودی😂😂😂

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
نکنه همسایه ماان اسی اینا ماام همینیم اما خدایی مراعات میکنیم تا حدودی😂😂😂

ای خدا😂😂😂😂😂😂این همه نیرو از کجا میارین آخه....من الان۶هفته و ۶روزه باردارم دیگ برنامه نداریم یعنی اصن دلم نمی‌خواد دلم برا شوشو میسوزه😂😂😂

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔

۱ماهه طبقه بالای ماهم جابجا شدن. انگاری هرشب دوی ماراتون دارن. انقدر ک وسایلو جابجا میکننو میکوبونن زمین دیوونم کردن یهو ساعت ۳نصفه شب یچیزی میخوره زمین گرووومپ انگار بمب میترکه اون شب دیگ نتونستم تحمل کنم ساعت ۱۲شب بود ک کلی داد زدم سر شوهرم ک پاشو برو تذکر بده.‌ اونم رفت تذکر داد🙄😁

ولی انگار یاسین تو گوش خر خونده باشی بدتر شدن بهتر نشدن🤦‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
ای خدا😂😂😂😂😂😂این همه نیرو از کجا میارین آخه....من الان۶هفته و ۶روزه باردارم دیگ برنامه نداریم ی ...

گناه داره بابا گله نمیکنه؟؟

من پریود میشم اصابم خورده 🤣🤣🤣🤣

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑