2777
2789

سلام من باردارم اخر 6ماه ، دندونم شدیدا درد گرفته و احتیاج ب عصب کشی داره میشه یه جای معرفی کنید که برای خانم باردار انجام بدن ، خواهش میکنم خیلی درد دارم😢😢

هیچ جا انجام نمیدن 

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصب کشی که نمی کنن فقط روش دارو میزارن که دردش کمتر بشه 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

تحمل کن .من دوتا دندونام پکید کلا تو بارداری .بخدا شب تا صب نمیخوابیدم .سمت چپ صورتم کلا بی حس بود

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          

منم تو بارداریم پدرم دراومد خصوصا شبا تا صبح از درد فقط اشک میریختم ولی تحمل کردم خودش دوباره دردش قطع میشه یه وقتایی میگیره و ول میکنه دکتر گفت هرررر اقدامی حتی اگه خیلی هم بخوام رعایت جنین رو بکنم بازم عوارضی براش داره ترجیح دادم بخاطر بچم از خودگذشتگی کنم تا آخر بارداریم نرم و نرفتم و گذشت و متاسفانه الان یه ماهه زایمان کردم و بحث کرونا پیش اومده و تحت هیچ شرایطی حتی با اینکه دردم شدیده گاهی اوقات حاضر نیستم تو این شرایط برم

😢😢😢 قابل تحملم نیست هیچی نمیتونم بخورم

اره لامصب غیرقابل تحمله .رسیده به عصب  دیگه .من بعد بارداریمم درد میکرد دیگه ناچار رفتم کشیدم راحت شدم 

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          
کدوم دوندونت بود؟مال من نکشیدکه گفت بقیه دندونات لق میشن

اسیایی بود