2777
2789
عنوان

یکی ازخصوصیات بد شوهرتون روبگید

434 بازدید | 66 پست

بدترین چیزی ک شوهرم داره اینکه خیلی خونسردخیلی ریلکس هست خیلی حرصم درمیاره این خونسردیش همیشه از دانشگاه مهمونی و خیلی چیزای دیگ بخاطر این خونسردیش عقب موندممم...شما چطور؟؟؟

جدیدا خوب شده اخلاق بد نداره 

نداشتن اخلاق بدش رو مدیون سیاست ها و خون جیگر خوردنای خودمم😂

وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب‌ است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا  

خیلی اروم 

دیر عصبانی میشه

یعنی مثلا بچه مریضه من مثل مرغ سر گنده اینور اونور میرم اون ریلکس و ارومه

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ریلکسه انقدر که تا حالا نیومده خواستگاریم

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...

هییییییچ اخلاق بدی نداره خداروشکر،راضیم ازش😍😘

البته شوهرم ندارم😐😆

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367