2777
2789
عنوان

یکی ازخصوصیات بد شوهرتون روبگید

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین برادرشوهرمن کلا ساکت اروم و هیچ احساسی ندارع هیچ احساسی گاهی اوقات میگم خداروشکر شوهرم اینجوری ن ...

واقعا خداروشکر.باورت میشه بچم دنیا اومد نیومد ملاقات گفت حالا شب میاین خونه میبینمتون 

دقیقا همین ریلکسی و بیخیالی

به همه میگه باشه یهو دیدی تو دو ساعت به ۶۰نفر قول داد

مثلا یه بار با دوستش قرار گذاشت تولد هم فرار بود بره به فامیلشون هم قول داد اسباب کشی بره خونشون.دوستشو برد تولد ده دیقه نشستن بعد همون دوستش و با یکی دیکه از تو تولد بلند کرد برد اسباب کشی.حالا دوستش هم از این با کلاس افاده ای ها بود که وای ساعتم ۱۲ملیونه،پوستش رو صد جور ماسک و اینا میزاره،تو رودربایستی رفت چیز سنگین بلند کرد کلی برد

الان که نمیشه بغلت کنم کرونا هست.ولی من درست نشده واصلا براش مهم نیست انقد حرص خوردم میگرن گرفتم واز ...

ای خدا

شما هم بی خیال شو 

من با گذشت نزدیک ده ساله از ازدواجون زندگی رو خودم دست گرفتم

اینجور خیلی راحترم

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
ولخرجه رو حساب خرج نمیکنه یه دفعه هرچی چشمش دید میخره بعدازاونوربی پول میشه  😑😑😑

منم ولخرجم پولا دست منه دقیق تانصف ماه پول داریم نصفش بی پول ولی بدبخ هیچ موقع هیچی نمیگع چیکار کردی

ای خدا شما هم بی خیال شو  من با گذشت نزدیک ده ساله از ازدواجون زندگی رو خودم دست گرفتم اینجو ...

منم نسبت به کاراش بیتوجهم دیگه کشش ندارم.ولی مطمئنم اخرش به خاطر اینکاراش زندگیمون خراب میشه

ازخداتم باشه

ن بابا خوب نیس که همش خرج میکنه پول میاد دستش

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
منم نسبت به کاراش بیتوجهم دیگه کشش ندارم.ولی مطمئنم اخرش به خاطر اینکاراش زندگیمون خراب میشه

نه گلم این چه حرفیه شما بی محلی کن 

سن شون بره بالا بهتر میشن جا افتاده تر میشن

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

به کاری که الانش‌ باید انجام بده توجه نمی کنه میره واسه آرزوهای دور و درازش تحقیق می کنه و حرف می زنه و وقت تلف‌ می کنه

خودمم همینطورم واسه همین بیشتر حرصی می‌شم😂

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud