2777
2789
عنوان

مبخوام برم متخصص زنان

133 بازدید | 18 پست

خجالت میکشم خیلی 

پریودم نامنظمه این ماهم نشدم لنظرتون چجوری بگم وای دارم اب میشم 

امشب وقت گرفتم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلی؟میتونی انلاین هم ویزیت بشی اگه احتیاج به معاینه نداریمن دیشب واسه مامانم انلاین انجام دادم دو ...

عقدم 

ینی چی

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

عزیزدلم خجالت نداره که اون شغلش همینه تازه مثل من بری لخت بشی معاینه کنه چی 😂 دیروز رفتم اب شدم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عزیزدلم خجالت نداره که اون شغلش همینه تازه مثل من بری لخت بشی معاینه کنه چی 😂 دیروز رفتم اب شدم

وای نه اصلا نمیتونم هوف 

عقدم ینی چی

اگه باکره ای که معاینه نمیخوای

انلاین ویزیت شو 

اسنپ دکتر و دکتر ساینا و اینا میری متخصص زنان انتخاب میکنی 

گزینه تلفنی و متنی داره 

من خودم همیشه متنی همه پزشکارو انتخاب میکنم حوصله تماس تلفنی ندارم

مشکلت رو میگی دکتر ازت سوال میپرسه و نسخه میده یا عکس برداری 

اگه بیمه داری شماره رهگیری میده به موبایلت

دویست و خورده ای مطب بری چند میلیون بشه فکر کنم با تست و سونو و ویزیت

نه همون پول ویزیت رو میگیره مگه اینکه خودش همونجا بخواد سونوت کنه تازه با بیمه قیمت ویزیت هم کم میشه گاها