2777
2789
چی بگم دلم نمیاد از ته دل نفرین کنم وقتایی که عصبانیم نفرین میکنم بعد میگم خدابا غلط کردم 

انشالله  که همه چی درست میشه عزیزم 😘🤗 میدونم سخته ولی تو باز تلاشتو کن  تو هم سن منی  درکت میکنم چی میگی ولی درک نمیکنم که چع کشیدی واقعانم سخته با دوتا بچه بخوای طلاق بگیری پس سعی کن حساسیتو کمتر کنی 

انشالله  که همه چی درست میشه عزیزم 😘🤗 میدونم سخته ولی تو باز تلاشتو کن  تو هم سن م ...

ممنون عزیزم باشه چشم سعی میکنم   

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میگه تغییر نمیکنه تو کدوم کتاب نوشته شده تغییر نمیکنه پس چرا شوهر من تغییر کرد چرا اوایل نامزدی خ ...

اتفاقا اشتباه میکنی اون شخصیت اصلیش نبود اون خوبی زودگذر بود این شخصیت اصلی  که نمیشه  تغییرش داد 

man ashegh gol  pesaram hastam  
اتفاقا اشتباه میکنی اون شخصیت اصلیش نبود اون خوبی زودگذر بود این شخصیت اصلی  که نمیشه  تغی ...

هر چی که بود داغونم کرد خیلی بهم بدی کرده خیلی 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  
انشاءالله هر چی خیر پیش بیاد

واقعااا بده .‌. قبل از ازدواج از کجا  معلوم میشه کع وابستگی دارع یا نه

باورت میشه تو دوران دوستیمون انقدر وابسته نبود در حد معمول.اما وقتی عقد کردیم همه چی برگشت بعد عروسی بدتر شد.خب همین خانواده رو منم دارم هر کسی خانواده اش براش عزیزه ولی نه اینکه دیگه زندگی آدم زهرمار بشه.باور کن انقدر دارم اذیت میشم .دلم میخواد صبح از خواب پامیشم این کابوس تموم شده باشه و تو دوران مجردیم باشم.