دو تا بچه از نامزدی تا الان باهاش ساختم ولی ادم نشد
کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش
کی میگه تغییر نمیکنه تو کدوم کتاب نوشته شده تغییر نمیکنه پس چرا شوهر من تغییر کرد چرا اوایل نامزدی خوب بود ولی الان به اسب شاه میگه یابو الان مگه چی فرق کرده مگه چی عوض شده مگه چیزی براش کم گزاشتم یا زنه بدی بودم براش
کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش
بعدش خیلی کارت سخت تر مبشه عزیزم ... الان ادم نشده خدا به داد وقتی برسع که عروسی کردین& ...
خواهر من عروسی کردم الان دو تا بچه دارم میگم از اوایل نامزدی تحمل کردم تا الان ولی ادم نشده
داشته برات نقش بازی میکرده در حالی خود اصلبش الانه
اره هر کی میبینتش میگه چقدر مظلومه شوهرت چقدر اقاس چقدر خوش اخلاقه دیگه نمیدونن تو خونه چه گرگیه نمیدونن این اقای مظلوم چقدر خیانت کرده اونم از نوع جنسی نمیدونن پیرم کرده انقد حرصم داده بیست سالمه هر کی میبینه میگه سی سالته
اره هر کی میبینتش میگه چقدر مظلومه شوهرت چقدر اقاس چقدر خوش اخلاقه دیگه نمیدونن تو خونه چه گرگیه نمی ...
وای این مردااا از همه بدترن ما ی همسابه داریم وقتی مرد میبینی میگی چه شانسییی اورده زنش که این شوهرشه ولی وقتی زنش پنج روزش بود تازه زایمان کرده بود اقدرررر این زن بیچازه کتک زد 😔😔😔
بخاطره وابستگی شدید به خانواده اش که با حال خوب اونا حالش خوبه .ما فقط داریم بخاطره خانواده اش زندگی میکنیم زندگی خصوصی نداریم. هر چیزی که زیاده روی بشه فقط عذاب آوره
وای این مردااا از همه بدترن ما ی همسابه داریم وقتی مرد میبینی میگی چه شانسییی اورده زنش ...
چی بگم دلم نمیاد از ته دل نفرین کنم وقتایی که عصبانیم نفرین میکنم بعد میگم خدابا غلط کردم