انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
ناسا اعلام کرده ۱۰ اردیبهشت یه شهاب سنگ به زمین برخورد میکنه که میتونه باعث نابودی جهان بشریت بشه(با ...
اینکه مشخص دروغه چون اینها توهمات خارجیاس..ما ک امام زمان مون رو داریم اون میاد و دنیا رو نجات میده بعد از امام که قیامت ب پامیشه. مگه الکیه یهو کره زمین بی هیچ هدفی منهدم بشه هدف خدا ازخلقت زمین و ادمها این نیست ک یهو بزنه همه رو منفجرکنه خو
من چیزی که میدونم اینه ک ظهور خیلی نزدیکه و دین در لحظات ظهور به شدت مورد امتحان و آزمایش قرار میگیره و اگه این شهاب سنگ طارق نباشه که بعید میدونم..ولی ما خودمونم بسیاری از علاعم ظهور رو با چشم دیدیم
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همیشه ذوق داشتم واسه ظهور فک میکردم همه مشکلاتمون حل میشه حالمون خوب میشه ولی الان با اینایی ک گفتین خیلی ترسیدم 😥یعنی میمیریم باظهور
سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
تو را چه شده؟ چرا عنوانت انقدر کتابیست ااه ای ترانه افسوس که جواب را نمیدانم ولیکن شرمسارم ...
😂😂😂فدای سرت ای دوست
ظهور و روز قیامت و نشانه هایی که خدا گفته تو قران خرافاته مگه فال و طلسم و دعانویسه که خرافات باشه
کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش
خانوما من از اول دارم تاپیکو میخونم بشدت ترسیدم چیکار کنیم چه خاکی تو سرمون بریزیم این همه بلا بسمون نبود?چرا بخاطر کثافت کاریه ی عده باید ما بمیریم بچه هام خانوادم خواهرم چیکار کنم بخدا بدنم میلرزه تو اون روز بچه ها چیکار میکنن
سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
طرح پرتاب ۳۵۰ میلیون تف به قبر پدر کسی که ویروس کرونا را وارد ایران کرد و اون کسی که مانع قرنطینه شه ...
پنجاه تا از من🤮
اگه موافقی از لایکت ممنون میشم، اگه مخالفی از اینکه ریپلای نمیکنی!من از جر و بحث متنفرم دوست مخالف!اینجا هم مثل شما دلم میخاد نظرمو بگم حتییییییی اگه مخالف شماست!دقت کن پس!
اینکه مشخص دروغه چون اینها توهمات خارجیاس..ما ک امام زمان مون رو داریم اون میاد و دنیا رو نجات میده ...
اره در واقع دروغه ..همون طور که خانم مهژین میگه خدا در قرآن و احادیث به یه زمان مشخص اشاره نکرده و ناسا هم نمیتونه زمان دقیقی اراعه کنه ولی برخورد ستاره ی طارق حتمی است زیرا توی قرآن هم سوره ای به این عنوان و توضیحاتی به این مفهوم داریم. اما نباید گفت این شهاب سنگ طارق است و این کذب میباشد