2777
2789
عنوان

شهاب سنگ همان ستاره ی طارق است که از نشانه های ظهور است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6491 بازدید | 113 پست
خانوما من از اول دارم تاپیکو میخونم بشدت ترسیدم چیکار کنیم چه خاکی تو سرمون بریزیم این همه بلا بسمون ...

نه عزیزم اصلا نترس . من اگه میدونستم این خبر های کذب که فقط و فقط خدا میتونه ظهور امام زمان رو برسونه وجود داره ..و خدا توی قرآن به زمان و روز دقیقی اشاره نکرده ..هیچوقت با نوشتن عنوان و سوالم توی تایپک باعث ترس عزیزان و دوستانم نمیشدم🙏❤از اینجا از همه عذر خواهی میکنم و میگم که با توکل به خدا ایمانشون رو تقویت کنن

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
من همیشه ذوق داشتم واسه ظهور فک میکردم همه مشکلاتمون حل میشه حالمون خوب میشه ولی الان با اینایی ک گف ...

نه عزیزم دارم میگم اصلا کسی اجازه نداره بگه این ستاره همونه! بعدم اگه همون باشه هم که بعیده پیامبر راه در امان بودنشو گفته سجده در همون لحظه و گفتن ذکر سبحانک یا قدوس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان اگه حتی یه ریزه ترس تو دلتون راه دادم منو ببخشین 

کوچولوی شمام ..فقط ی رفع ابهام بود..

از خدا میخام که ظهور امام مهربانی هامون نزدیک

دل ها تون شاد و عاقبتتون بخیر و ایمانتون محکم و امیدتون به خدا باشع😍

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
نه عزیزم دارم میگم اصلا کسی اجازه نداره بگه این ستاره همونه! بعدم اگه همون باشه هم که بعیده پیامبر ر ...

ممنون که تو رفع ابهام توی این تایپک کمکم میکنی عزیز دلم

دوستان میدونم از روی ارادت به حضرت صاحب الزمان عج دنبال نشانه های ظهور ایشون هستید ولی بدونید نباید فضا رو برای فرصت طلبان باز کنیم چون اگه این ستاره ستاره طارق نباشه میگن دیدید همه نشانه ها بود ولی امام زمانی نبود؟؟؟!!!سست ایمان ها رو  بی اعتماد میکنه و معتقدین رو به شک میندازه 

رهبر عزیزمون الان تنهاست امام زمان بیاد به این غربت چکار؟؟؟

خانوما من از اول دارم تاپیکو میخونم بشدت ترسیدم چیکار کنیم چه خاکی تو سرمون بریزیم این همه بلا بسمون ...

ناسا گفته اگرررر شهاب سنگ با زمین برخورد کنه در اون صورت زمین نابود میشه ولی گفته برخورد نمیکنه و رد میشه از کنار زمین

من که حسم میگه این شهاب سنگ ستاره طارق نیست 

ناسا گفته اگرررر شهاب سنگ با زمین برخورد کنه در اون صورت زمین نابود میشه ولی گفته برخورد نمیکن ...

اگه نیس چرا نیمه رمضان افتاده پس دقیقا روز جمعه😭😭😭😭

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
دوستان میدونم از روی ارادت به حضرت صاحب الزمان عج دنبال نشانه های ظهور ایشون هستید ولی بدونید نباید ...

اره نباید پای فرصت طلبان به این بحث باز بشه.

.دوست من،امام زمان که بیاد تنها نیست،۳۱۳ یار رو در کنار عاشقان بی قرارش داره..تو این غربت و تنهایی رهبر و شرایط سخت زندگی مردم،ظهورشون لازم و ضروری برای عدالت جامعست

ممنون که تو رفع ابهام توی این تایپک کمکم میکنی عزیز دلم

والا من خودم دیشب این مطلبو خوندم اصلا ترسی به دلم نیومد 

اینا تفاسیریه که از قرآن شده و روایات بیان کردن باز هم تا دونستن حقیقت راه زیادی در پیشه 

من امیدوارم کسی نتونه از این شرایط سو استفاده کنه فقط مخصوصا دشمنان ظهور

والا من خودم دیشب این مطلبو خوندم اصلا ترسی به دلم نیومد  اینا تفاسیریه که از قرآن شده و روایا ...

..اگه ایمان قوی باشه که این چیزا پیش نمیاد..امید به خدا

من همیشه ذوق داشتم واسه ظهور فک میکردم همه مشکلاتمون حل میشه حالمون خوب میشه ولی الان با اینایی ک گف ...

نه ..این اتفاق نمی افته این اولا ..بعدم تمام نشانه های ظهور برای این هست که ملت ما هوشیار باشن و قلبشون و ایمانشون  با این مساعل کوچیک  به لرزه نیفته و تمام غفلت و ناآگاهی ما بر این اتفاقات که در قرآن پیش بینی شده..تبدیل به یه ایمان محکم و باوری قوی بشه 

طرح پرتاب ۳۵۰ میلیون تف به قبر پدر کسی که ویروس کرونا را وارد ایران کرد و اون کسی که مانع قرنطینه شه ...

تو روحت 😂😂😂😂😂😂😂😂

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
طرح پرتاب ۳۵۰ میلیون تف به قبر پدر کسی که ویروس کرونا را وارد ایران کرد و اون کسی که مانع قرنطینه شه ...

قم مرکز شیوع نیست این طی یه سری علامات بررسی شده که میتونی راجبشون بخونی