2777
2789
عنوان

شهاب سنگ همان ستاره ی طارق است که از نشانه های ظهور است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6490 بازدید | 113 پست
اگه نیس چرا نیمه رمضان افتاده پس دقیقا روز جمعه😭😭😭😭

من نمیتونم پیش بینی ناسارو جدی بگیرم تا بحال صدها بار گفته شهاب سنگ برخورد میکنه هیچی هم نشده این دفعه که گفتن شهاب سنگ برخورد هم نمیکنه.

ضمنا اگه درست باشه صدای صیحش رو میشنویم و فرصت داریم تا همون طور که توصیه شده سجده کنیم و ذکر یا قدوس بگیم و انرژی مغناطیسی از خودمون دفع کنیم و نحات پیدا کنیم  

اصلا استرس نداشته باش من که اصلا نگرتن نیستم❤

من چیزی که میدونم اینه ک ظهور خیلی نزدیکه و دین در لحظات ظهور به شدت مورد امتحان و آزمایش قرار میگیر ...

اسی خدایی آزمایش رو خوب اومدی.. لعنت برشیطان..

راستی خودتون رو برای شنیدن صیحه ی آسمانی آماده کردین؟واقعا یجورایی ترسناک بنظرمیاد 

یا رب نظر توبر نگردد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزانی که فکر میکنید همه ی علائم باهم پیش میاد و همزمان ویا نزدیک به هم نه اینطور هم نیست قرار نیست همشون مثلا تو یه سال رخ بده شاید این فاصله ۲۰ سال یا حتی بیشتر باشه طبق همین علائمای جزیی که خودمون میبینیم  قطعا همه میدونیم که در آخرالزمان هستیم و کلی از نشانه های فرعی ظهور آقا رو باچشمامون دیدیم و باوجودمون لمس کردیم .  یه چیزی هم که هست ما تو ذهنمون دنبال یه چیز عجیب میگردیم برا نشانه ظهور که اصلا اینطور نیست اگه تو روایات عجیب به نطر میاد برای همان زمان عجیب بوده واقعا مثلا اینکه در روایات فرمودند که وقتی امام زمان ظهور میکنه همه ی یاران و دوستدارانش میتونن با نگاه کردن به کف دستاشون امام زمانو ببینن و باهاش ارتباط برقرار کنن خب این در زمان روایت خیلی چیز عجیبیه ولی برا ما نه منظور همین گوشیامونه دیگه . شاید تنها چیز عجیب باشه برامون اون ندای آسمانی باشه فقط   یعنی اکثر علائم برامون عجیب نیست  شاید خروج سفیانی همون ترکیه یا داعش باشه و الله اعلم

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
ممکنه این شهاب سنگ ستاره طارق نباشه که احتمالش هم زیاده چون علم زمان برخورد و ماهیت ستاره طارق فقط د ...

من اونو نمیدونم ولی فعلا فعلا ها قیامت نمیشه به نظرم هنوز مونده تا ظهور 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه عزیزم اصلا نترس . من اگه میدونستم این خبر های کذب که فقط و فقط خدا میتونه ظهور امام زمان رو برسون ...

عزیز دلم خودم بخاطر این کرونا خیلی وقت بود میترسیدم اینم ک خوندم فکرم مغشوش شد شما ببخش

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
 ناسا گفته اگرررر شهاب سنگ با زمین برخورد کنه در اون صورت زمین نابود میشه ولی گفته برخورد نمیکن ...

ایشالا که نیست😢

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
اسی خدایی آزمایش رو خوب اومدی.. لعنت برشیطان.. راستی خودتون رو برای شنیدن صیحه ی آسمانی آماده کردین ...

واقعا لعنت بر شیطان

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
عزیز دلم خودم بخاطر این کرونا خیلی وقت بود میترسیدم اینم ک خوندم فکرم مغشوش شد شما ببخش

🧡تا خدا هست ترس به دلت راه نده

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋