2777
2789
عنوان

شهاب سنگ همان ستاره ی طارق است که از نشانه های ظهور است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6490 بازدید | 113 پست

اگر در سوره طارق دقّت کنیم، می بینیم که خداوند معلومات اندک انسان را با طرح سؤال «و ما ادریک مالطّارق» به چالش می کشد و به او می گوید: «ای انسان تو چه می دانی که طارق چیست؟»؛ یعنی وقتی انسان به موضوعی علم ندارد چگونه می تواند با آن برخورد نماید؟ پس انسان نمی تواند با طارق، این آیه و نشانه الهی مبارزه نماید. در آیات پایانی سوره، به صراحت عجز انسان را در مقابله با طارق بیان می کند و می فرماید: «کافران می خواهند مکر کنند و ما هم مکر می کنیم و چند صباحی به آنان مهلت داده شده است.»

بنابراین نتیجه می گیریم که اراده خداوند بر این تعلّق دارد که ستاره طارق تا زمان طلوع و ظهور، همانند ظهور قائم آل محمّد(عج) مخفی و به صورت راز باقی بماند و معلومات کافران هرگز به آن راه نیابد، زیرا خداوند طارق و صیحه را عذابی برای کافران قرار داده است. (و الله اعلم و اعلی) همان گونه که تعیین تاریخ برای ظهور کاملاً غلط و مردود است و زمان ظهور را کسی جز خدا نمی داند. فیلم هایی نیز که اخیراً ساخته شده و به پایان دنیا در 2012م. و تحدیداً 21 دسامبر اشاره می کند، عاری از حقیقت است.

مگه نخوندی نقل قول رو.بالا نوشته بخون.

میشه بگی خلاصه تا پیدا کنم بخونم...

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس شایعس

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
اوه بچه ها خودشه 

تلوزیون گفت از کنار زمین میگذره

ب زمین نمیخوره ک

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
منم خوندم درموردشون عزیزم‌، ولی مشخص نیست که اینایی که الان ما دیدیم دقیقا همونا باشه ، مثلا شاید ۱۰ ...

اره چون هیچ کس اون تاریخو نمیدونه ...ولی خیلی از علایمش بوجود اومدهواقعا جهان پر از بی  عدالتی و ظلم شده ...یمن ...فلسطین و ....

کی میخواد شهاب سنگ بیادمگه خبریه؟ 

ناسا اعلام کرده ۱۰ اردیبهشت یه شهاب سنگ به زمین برخورد میکنه که میتونه باعث نابودی جهان بشریت بشه(با سرچ تو گوگل اطلاعات بیشتری هم پیدا میکنی) و البته راست و دروغش مشخص نیس.

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

تو را چه شده؟

چرا عنوانت انقدر کتابیست

ااه ای ترانه افسوس که جواب را نمیدانم 

ولیکن شرمسارم

ااااه

😐😂🤷‍♀️

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

ناسا اعلام کرده ۱۰ اردیبهشت یه شهاب سنگ به زمین برخورد میکنه که میتونه باعث نابودی جهان بشریت بشه(با ...

تنها 7 درصد احتمال داره

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

نشنیدم من..قضیه چیه؟  

ناسا گفته یه شهاب سنگ بزرگ داره به زمین نزدیک میشه و حدودا توی اردیبهشت ماه به زمین میرسه ، البته گفته به زمین نمیخوره 

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است