2777
2789
عنوان

از خودمچکر بودن دوس پسرم/: چی بش بگم/: بگید لدفا بوس بوس

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 116 پست
بگوواسه منم ریخته.....

وقتی اینجور میگم عصبانی میشه میگه تورو بزارن میری با بقیه   منم تخریبش میکنم برا روحیش بهتره  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با چه انگیزه ای باهاشی؟

پسر خوبیه سرش تو کار خودشه ینی میگم سر و گوششم نمیجنبه ک بگم دخترا بیان طرفش//: ولی خب خیلی چس کلاس میزاره  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
راست مبگه بعضی دخترا هستن که واقعا پرو هستن اگه پسرخوشتیپ باشه وپولدار همه کاری میکنن

عایییی ولی من فک میکنم چس کلاس میزاره اخه چ بووووود 10تا دختر چرا بیان سمت ادم هر چقدم خوشتیپو پولدار باشی  

نگفتی ماشینش چیه ؟؟

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
من بودم میگفتم برو پیش همون دخترا

اتفاقا 2 بار بش گفتم بعد گوشیمو خاموش کردم تا 2 روز به مدفوع خوردن افتاد  

زمونه برعکس شده انگار حقشه خوب میگی😅

تازه وقتی من ایطور میگم ناراحت میشه//: رگ غیرتش میزنه بیرون   

خوب گفتی عزیزم  همه ی پسرا همینن  نباید خودتو جلوشون دست کم بگیری  اگه یه ذره ازشو ...

بیچاره 1سال و نیم دنبالم بود نگاش نمیکردم لاناتی الان قدر این گوهرو نمیدونه  

عه طرف منم از این حرفا میزنه منم بهش گفتم نکنه تو بهرام رادانی خبر ندارم 🤔

این دیگه فک کرده جانی دپه//: اخه 10 تا دختر ؟؟؟ شایدم دم مدرسه ابتداییا بوده اکیپی اومدن بش شماره بدن  

با این ادم ادامه نده درست بشو نیست

عاییی ن خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا اینقد چس کلاس میزاره  

این دیگه فک کرده جانی دپه//: اخه 10 تا دختر ؟؟؟ شایدم دم مدرسه ابتداییا بوده اکیپی اومدن بش شماره بد ...

اونم همین طوره 😂ولی بهترین مدل رفتار برا اینجور پسرا مغرور بودنه و گرنه بعدا میرن میگن مام براشون جون میدادیم اونا نخواستن .اصن انگار مدلشون اینه برا کسی بمیرن ک جواب سلامشونو ب زور بده .

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
من جای پسره بودم میگفتم پس توام به خاطر جیبم باهامی😐

جرعت نداره بگه خوشبختانه  

هر کس زیاد منم منم کرد یعنی اعتماد به نفسش ضعیفه و کمبود داره . 

اره منم دقت کردم....شاید دوس داره بش توجه کنم یا حسودیم بشه