2777
2789
عنوان

از خودمچکر بودن دوس پسرم/: چی بش بگم/: بگید لدفا بوس بوس

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 116 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دوست پسر داشتم همش کلاس میزاشت میگفت وای امروز بابام‌یه تلوزیون خرید اندازع سینما یا میگفت خونتون چند متره کدوم شهرا رفتی مسافرت یا مییگفت ما تهران خونه داریم یبار برام گردنبند خرید خودش میگفت وای موندم چطور برات ۵۰هزار تومن دادم هدیه خریدم😂😂😂بحث ۱۰سال پیشه😂😂

بگو اونا دیگ چ ادمین ک ب تو شمارع میدن😂🥴

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دوس پسر منم میگ😒 میگه میدونم خیلیا یواشکی عاشقمن🤮🤮🤮

اینا همه عوارض ببخشیدا شومبول طلای مامان بودنشونه این اعتماد ب سقفا کاذبو از تعریفا مامانشون ب دست اوردن 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

مگه ماشینش چیه ؟؟؟!!🤔

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
اخه چرا تو بايد با اين شخص دوست بموني؟😐🐀

چون خیلی خوبه فقط نمیدونم چرا اینقد از خود مچکره   میخوام ببینم این فقط اینطوره یا کلهم پسرا خودشیفتن  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

شاید حرفم منطقی نباشه ...ولی هرچی در حق پسرا نامردی بکنی و تیغشون بزنی و بهشون تیکه بندازی حقشونه ...اصلا واسه تیکه انداختن بهش عذاب وجدان نداشته باش 

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
میخوای بگی پولداره؟

خودش اصرار داره بگه پولداره منم تو همچین مواقعی اینجور میگم بش که ینی تو هیچی نیسی  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
همشون همینو میگن😅😅 بزن تو ذوقش بگو نه که خیلی تحفه ای میان بت شماره میدن

عاییییی چشونه پسرا نکنه فک کردن  بنده خوب خدان  

چون خیلی خوبه فقط نمیدونم چرا اینقد از خود مچکره     میخوام ببینم این فقط اینطوره یا کلهم ...

نه تمامشون این تخیلات رو دارن ک دخترا عاشقشونن .😂

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
عکس ماشینو بذار

خداروشکر همون موقع فروختنش اه من گرفتشون   که دیگه برام چس کلاس نیاد