2777
2789
عنوان

از خودمچکر بودن دوس پسرم/: چی بش بگم/: بگید لدفا بوس بوس

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 116 پست
جرعت نداره بگه خوشبختانه    

اتفاقا اگه بهت گفت بگو چقدر دیر فهمیدی 🤔داشتم ازت ناامید میشدم 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
دوس پسر منم میگ😒 میگه میدونم خیلیا یواشکی عاشقمن🤮🤮🤮

وایییییی   اینم یه بار میگف خیلی از دخترای دانشگاه عاشقم بودن به روی خودشون نمیوردن  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو انقد عقده ای بازی درنیار ادمی ک زیاد بخوانش انقد قمپز درنمیکنه 

جواب عالیی بود  بوس بوس  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
حرف دل منو زدی  به خاطر جیبم و ماشینم

عای نه خودش میدونه برا این چیا باش نیستم .... فک کن ولنتاینو تولدم نرفتم باش بیرون که برام کادو نخره مدیونش نشم//: باید یکم رو خودم کار کنم  

من یه دوست پسر داشتم همش کلاس میزاشت میگفت وای امروز بابام‌یه تلوزیون خرید اندازع سینما یا میگفت خون ...

اینم اوایل اینطور بود لیست کل مال و اموالشونو به بهونه های مختلف رو میکرد//: ینی چرا  

بگو اونا دیگ چ ادمین ک ب تو شمارع میدن😂🥴

میگفتم اونا یه مشکلی داشتن حتما...ادم سالم که نمیره شماره بده  

اینا همه عوارض ببخشیدا شومبول طلای مامان بودنشونه این اعتماد ب سقفا کاذبو از تعریفا مامانشون ب دست ا ...

میگفتم اونا یه مشکلی داشتن حتما...ادم سالم که نمیره شماره بده    

😂😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مگه ماشینش چیه ؟؟؟!!🤔

ماشین خودش نبود ک... ماشین باباش سانتافه بود ماشین مامانش اسپورتیج...خودش پژو داشت ولی محرم با ماشین مامان باباش میومد بیرون  

شاید حرفم منطقی نباشه ...ولی هرچی در حق پسرا نامردی بکنی و تیغشون بزنی و بهشون تیکه بندازی حقشونه .. ...

من نمیتونم تیغ بزنم حس میکنم مدیونش میشم  

ماشین خودش نبود ک... ماشین باباش سانتافه بود ماشین مامانش اسپورتیج...خودش پژو داشت ولی محرم با ماشین ...

چه پسر قانعی بود خودش پژو داشت مامان و باباش شاستی بر عکس دوس پسر منه ال ۹۰ باباش داره خودش پرادو 

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
نه تمامشون این تخیلات رو دارن ک دخترا عاشقشونن .😂

واقعا ک//: نکنه برد پیتی چیزی هسن ما خبر نداریم  

اینم اوایل اینطور بود لیست کل مال و اموالشونو به بهونه های مختلف رو میکرد//: ینی چرا    

وای خیلی عقده ای بود یبار رفتیم خونشون انقدررررررر حیاتشون بزرگ بود و خونشون بزرگ و باکلاس که توش یه خونه سرایداری بود که این کرده بودش اتاق ک دوستاش میان اونجا برن بعد مارو نبرد خونه خودشون بردمون تو اون خونه بعد میخواس بره یچی بیاره بخوریم درو پشت سرش قفل کرد که ما نریم بیرون 😂😂😂😂😑

نگفتی ماشینش چیه ؟؟

گفتم ک..ماشین خودش نبود ک...ماشین باباش سانتافه بود مشین مامانش اسپورتیج ...ماشین خودش پژو بود