2777
2789
عنوان

از خودمچکر بودن دوس پسرم/: چی بش بگم/: بگید لدفا بوس بوس

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 116 پست
من میگم خیلی اعتماد به نفس داری ماشالا اینقدر لحنم تمسخر آمیزه ک دیگ تکرار نمیکنه🤣

این اخه رو در رو بم نمیگه تو پیام میگه لحن نداره پیام....ولی خب باید ی بار براش وویس بفرستم ک دیگه بار اخرش باشه  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد بنفسش خیلی پایینه،واسه جلب توجه اینجوری بهت میگه 😎😎

اره منم اینطوری حس کردم  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
خدا رو شکر پس عزیزم اگه هدف ازدواج دارین (یا لااقل خودت حس میکنی اگه خواستگاری کنه جوابت مثبته) به ...

اره عزیزم میدونم منم برا همین تاپیک زدم نظر بقیرو بدونم ک چی بهش بگم  

ولی کلا عمرتو سره اینجور ادما نذار اینا هرکاری کنی اخرشم میگن من بیشتر از تو میفهمم

ولی فک کنم این رفتارشون درست بشوعه اخه الان خیلی بهتر از قبل شده ولی میخام دیگه نگه کلا  

اره عزیزم میدونم منم برا همین تاپیک زدم نظر بقیرو بدونم ک چی بهش بگم    

بهش بگو ببین من چی بودم که پسر محبوب و پرطرفداری مثل تو یک سال و نیم تلاش کرد به دستم بیاره و الانم حسابی عاشقمه

اینجوری هم خودت رو بردی بالاتر از اون

هم اینکار رو بدون اینکه طرف رو بکوبی انجام دادی

ولی ضدحال نزن

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
ولی فک کنم این رفتارشون درست بشوعه اخه الان خیلی بهتر از قبل شده ولی میخام دیگه نگه کلا     ...

بستگی به خودت داره

من خیلیا رو که این مدلی بودن گذاشتم کنار

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
بهش بگو ببین من چی بودم که پسر محبوب و پرطرفداری مثل تو یک سال و نیم تلاش کرد به دستم بیاره و الانم ...

اره همیشه بش میگم من پاداش کدوم کار خیرتم  

من نمیتونم تیغ بزنم حس میکنم مدیونش میشم    

اشتباه میکنی ...تیغ نزنی اون تیغت میزنه ...مگ دوس دخترش نیستی .پس وظیفشه خرجتو بده

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
اشتباه میکنی ...تیغ نزنی اون تیغت میزنه ...مگ دوس دخترش نیستی .پس وظیفشه خرجتو بده

سعی خودمو میکنم